Jump to content

daivarass-

Nariai
  • Pranešimai

    234
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius daivarass-

  1. Prieš 7 valandas, Arunas71 pranešimas:

    Gal kas esate kažką sugalvoję sproginėja R24 padangos tos kurios naudojamos su ant mtz 892  balkinio tilto.Pradeda dilti ta vieta kur ratlankis lieciasi su padanga.Ta problema visiems kas turi uzdeję frontalinius. kaip man atrodo tai yra per platus ratlankis.

    Pas mane sudeta R20 nuo rusisko ekskavatoriaus, ar tai greiderio 14 pr.

    Pravazumas prastas bet svorem kilnot tai lb gerai.

    20170917_133510-1.jpg

    20170907_151843-1.jpg

  2. Prieš 1 valandų, 123Efka pranešimas:

    sveiki,kaip vadinasi imone kuri prekiavo dalimis panemuneje netoli panemunes pilies kiek pamenu isikure buvo ?jie tebedirba?

    Nezinau kaip vadinasi, bet turiu kontaktus. Direktorius Jonas +37061845130

    Dalys +37061845131

    Senei nekontaktavau gali buti ir pasikeite.

  3. Prieš 4 valandas, 920.4 pranešimas:

    Sveiki, yra kolegu kas su krn 2.1 sienaujat? Turiu minciu nusipirkt, bet kiek teko girdet kad dirba kaip smulkintuvas jinai, ar butu imanoma su ja sienaut panasiai kaip su krone, fela ar kaip su tapacia lenku bugnine

    Negadink laiko ir pinigu. Ji nepjaus taip kaip krone ar fela. Perdideli tarpai tarp disku. Palieka barzdas. Kalbu is patirties. Dar plius nuarmalei neusilenke.

  4. kokiu atstumu bus nutole kolonos pas teve i ilgi viena nuo kitos? kaip prisikaups pilna guoleviete meslo ar ant edimo tako neprades kilt meslas? nebus sudetinga jo nuvalyt.

    as irgi mastau kaska tik is abieju pusiu serimo tako guolevietes, tai pastato plotis kaskur skaiciuoju apie 30m.

    stogui medines konstrukcijas naudosi?

     

  5. prieš valandą, dzipas pranešimas:

    Paskutinis variantas po visu apmastymu (konstruktyvas beveik jau baigtas) - 18 m  tvarto plotis kolonomis padalintas i tris dalis po 6 m. Pirma dalis serimo ir edimo takai, antra boksas guletjimui, trecia boksas gulejimui. Edimo takas nusivalo kiekviena diena, t.y. gyvulys savo kojom praktiskai ji nuvalo eidamas atgal, todel jo plotis ir turi buti toks koks gyvulio ilgis. 50 cm karvei vienas juokas uzlipti - beabejo is pradziu gausiau pakreikiama. Siekiant viena karta valyti reikia skaiciuoti kokie boksai tada ziureti kiek gylio reikia.

    Kiek kartu pats planuoji valyti tvarta? Kaip  suprantu kolonu eile bus ties edimo tako pabaiga, kur junksis su igilinta guoleviete? Kiek kvadratu planuoji skirti suaugusei karvei?

  6. Prieš 5 valandų, dzipas pranešimas:

    Edimo takas - jis zemiau nei serimo takas 5 cm. Tarp serimo tako ir edimo 30 cm bortelis, boksai gulejimui (kreikiama vieta) gali buti iki 1 m  giliau nei edimo takas, ziurint kaip planuoji su meslo salinimu. Pas mane bus 50 cm zemiau edimo tako. Ilgi jo darysiu ne 1,6 kaip fotkej, o 1,7. Serimo takas bus 4m. Dabar 2,5, tai su weidemanu gerai bet siaip per siauras.

    O kaip ta 50 cm karve lengvai uzlipa? Kokio plocio guoleviete planuoji? Ar to edimo tako nereike valyt viduri sezono? As noreciau kad tvartas valytusi karta i metus. Jau pradejas statybas? Ar bus kolonu viduri, jai bus tai mazdauk kurioj vietoj?

×
×
  • Create New...