Jump to content

Pikcius

Nariai
  • Pranešimai

    49
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Pikcius paskelbtas turinys

  1. Pikcius

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Biesius, seryklas pats gaminiesi?
  2. Pikcius

    Triušių auginimas

    Sveiki. apie dvieju menesiu triusiai ciaudi, vienas is vados silpniausias, nelabai auga.. atskirtas nuo kitu dabar vienas gyvena . Gal zinote kokia cia liga? ar ji pavojinga? gali nustipti triusiai ar issilakstys? gal reikia gydyti, kuo? P.S rasiau "triusiu ligos" klausiau patarimo.. Deja ten nieko negavau. Cia matau kompetingesni zomenes raso, tai tikuosi sulaukti atsakymo .
  3. Pikcius

    Triušių ligos

    Pas mane tvartas be gyvuliu. Tiesiog vienerius metus triusiu narvai buvo tusti, pridulkejo.. pries pirkdamas triuisius, isvaliau, siaudu idejau. Tik jaunikliai taip sureagavo, pateles normaliai, be jokiu simtomu, apsiprato ir gyvena .
  4. Dekui. O del aukscio cia tik siaip parasiau nezinau koks aukstis bus kai dvieju aukstu narvai bus pastatyti.
  5. http://www.skelbimai.lt/parduodu-nipeli ... 15190.html Sie nipeliai taip pat skirti zemo spaudimo vandentiekiui, teisingai? Ta prasme, pastatysiu koki vandens rezervuara 2.20~m. aukstyje ir is jo isvesiu slangute, kokia priklauso siam nipeliui (10-8mm) ir paspaudus nipeli normaliai begs vanduo? Nes esu girdejas, kad reikia kazkokiu varikliuku ir panasiai..
  6. O kur galima nebrangiai isigyti tu kurie maunasi i slangute?
  7. Cia jie isisuka i ta plastikini vamzdi? Ka zinau ar apsimoka. As lauke laikysiu triusius, realizavimui. prie ukinio pastato sienos dvieju aukstu is viso 32 narvai. Ir tai tik vasara bus jie laikomi lauke, ziemai tik pateles pasiliksiu ir laikysiu tvarte. Tai va, net nezinau ka cia geriau sugalvojus su girdyklomis lauke, vamzdis, 32 nipeliai.. neapsimoka. todel manau geriausias variantas kamstukas nuo 100ml buteliuko.
  8. Sveiki, gal kas nors prekiaujate tais nipeliais kur isisuka i plastikini buteli, tokais, kur ir dekoratyviniai triusiai naudojasi. Kokia kaina ju? pakonsultuokit.
  9. Pikcius

    triusiu serimas

    Sveiki. Skaiciau 10psl, kad tusintu bulviu geresne verte, negu zaliu. O dar vienas klausimas, ar reguliariai jas duoti galima? Nes esu girdejas, kad kiti obuoliu vos keleta duoda, nes irgi del krakmolo pribijo..
  10. Pikcius

    Triušių ligos

    Sveiki. 2~men. triusiukai sloguoja. ciaudi, veliau is nosies baltas, tirstas skystis bega.. Viena jau radau negyva... Kame problema gali buti? Gal galite patarimu kokiu duoti, kaip isgydyti?
  11. Pikcius

    Triušių auginimas

    Sveiki, noriu hylos triusiu. kas prekiaujate? kokios kainos?
  12. Pikcius

    Triušių auginimas

    Sveiki kolegos . Treciadieni krito 1mėn ir 2sav triušiukas. Vadoje buvo 10 triušiuku ir jie kartu viename garde augo. Laikau ūkiniame pastate triusius. Kitas triusiukas irgi itartinas buvo, kaip koks apsvaiges, pakeliau, apziurejau vel padejau i garda tai ir liko tokioj pacioj pozoj, galvojau ir tas jau kris, bet vakare atsigavo. Dabar triusiukus isskirsciau po 3. Vandenio pastoviai turi, dabar duodu kartu su vitaminais vandeni. Nezinau, kas tai galetu buti.. Kolkas tie 9 triusiukai gyvi. Tfu tfu tfu ... Kaimo veterinaras sake kad maras plinta ir daug pas ka krito triusiai.. O gal cia del karscio? Jeigu maras uzeina tai turetu visi greit kristi triusiai?
  13. Pikcius

    Triušių auginimas

    Sveiki, pries 2-3men. oda ant nugaros prie ausu pleiskanoti pradejo. O dabar toje vietoje oda smarkiai paraudusi, net sasai darosi. Kailis grazus, zvilga ir slinkti nesiruosia. Patele nesena, rudeni metai laiko bus. Kaip manote, kas galetu buti?
  14. Pikcius

    Triušių auginimas

    pppauliune, Kokia zolia duodi? kiek zinau maziems triusiukams geriau pavytinta duoti. Gal kopusto uzragavo?
  15. Pikcius

    Triušių auginimas

    Sveiki, po kiek laiko po apsitriusiavimo galima apziureti triusiukus? Noreciau paskaiciuoti kiek ju yra.
  16. Pikcius

    Triušių auginimas

    Nebuvo dar velu. Jeigu triusiuku neziures triuse tai rytoj jau turetu buti tai aisku?
  17. Pikcius

    Triušių auginimas

    Sveiki, siandien pastebejau kad triuse netiketai apsitriusiavo. Dabar tokios bedos, triusiukai trejose vietose , ne viename guoly.. Tikriausiai jau nebeziures triuse vaiku? Gal visus triusiukus sumesti i viena guoly?
  18. Pikcius

    Triušių auginimas

    Nu man pripasakojo kad negalima triusi be kraiko laikyti (be siaudu/sieno) Tipo veliau nusitrina kailis kai vis bruzinasi i grindukes kojos, zaisdos prasiveria... Tai pradejau deti kraika.
  19. Pikcius

    Triušių auginimas

    Gali gal foto imesti kaip tavo visa triuside su iranga atrodo?
  20. Pikcius

    Triušių auginimas

    Bet tada kraikas labai krenta, o jau nuo zemes atgal kraiko nedesi i narveli. As buvau padares grindis (is lentu) tarpelis buvo 1.5cm imesdavau kraika (siaudus) tai per para 80% iskrisdavo lauk. Dabar padariau tarpelius po 1cm, daug geriau...
  21. Pikcius

    Triušių auginimas

    koks seryklos aukstis turetu mazduog buti nuo grindu nervelio?
  22. Pikcius

    Triušių auginimas

    na tarpeliai po 1.5cm tai jau perdideli sakyciau... Labai kraikais krenta. As pats darau po 1cm. Gincius, pas tave edzios medines? Jeigu medines greitai sugraus triusiai.
×
×
  • Create New...