Jump to content

eliem

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

eliem pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. eliem

    Versline triusininkyste

    Tai net neabejoju kad teorija nuo praktikos skiriasi ir nesakau, kad čia vieni niekai, todėl ir ieškau kas gali pasidalinti patirtimi visi gi kažkada nuo kažko pradeda O Linas matau piktas kažkoks toks visai negeranojiškas pasirodei galvojau visi triušių augintojai tokie pat mieli kaip ir triušiukai
  2. eliem

    Versline triusininkyste

    Niu gerai, gal aš čia per daug visko prirašiau, kad noriu patikėkit ir patys galvas ant pečių turim ir idėjų ne viena bet matai skaičiau kažkur kad triušių augintojai nelabai ką pasieks vieni, tik besivienydami gali pasiūlyti tokį kiekį, kurį tarkim imtų didieji prekybos centrai, jiems gi po šimtą vienetų į savaitę neužteks Beabejo čia būtų didelis darbas tokią stiprią asocijaciją sukurti... reiks pabandyti pasikambinti į dabar esančias asocijacijas "Nacionalinę triušių augintojų ir veisėjų asociaciją" ir "Lietuvos kailinių žvėrelių ir triušių augintojų draugiją". Ar yra ir daugiau? Yra gal čia jų narių ar esat susidūrę su jomis? Mačiau kažkas rašė, kad nelabai prisikambinti galėjo kažkuriems Kažin kokia politika šios asocijasijos vadovaujasi... ar noriai priima ir "globoja" savo narius... Aš asmeniškai jeigu turėčiau savo skerdyklą ir galėčiau joje skersti žymiai didesniu pajėgumu, nei pats užauginu tai mielu noru dalinčiau patarimus "konkurentams", kad tik man paskui savo prieaugį vežtų, arba iš manęs pirktų triusius veislei... aišku už abiems priimtinas sąlygas. Yra gi didelė skerdykla pasvalio rajone, lyg ir už europos pinigus pastatyta (S.Kaušiaus) tai matyt teks su jais kontaktuoti. Ar kas nors jiems vežat? Čia tas pats S.Kaušius ir tą pirmą mano minėtą asocijaciją įkūręs.
  3. eliem

    Versline triusininkyste

    Labas visiems Pradėjom domėtis galimybe veisti triušius (mėsai) tai galvojom vos ne baltos varnos būsim vien tik dėl tos priežasties, kad norint nusipirkti triušienos reiktų gerai paieškoti, o pasirodo bendraminčių tikrai ne vienas ir ne du yra ir dar labai daug naujokų, kurie kaip ir mes planuoja pradėti triušininkystę. Bėda ta, kad mes tai realiai neturime jokios patirties šioje srityje... Na nepaisant to, kad vaikystėje kaime su senelių pagalba auginom kelius triušiukus Kol kas gyvenam mieste, bet labai norėtume persikelti į kaimą. Ir kaip dabar įsivaizduojam tai labai norėtume užsiimti triušininkyste... nors perskaitėm ir ne vieną komentarą, kad tai tikrai nėra taip paprasta, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo... Todėl attention, dėmesio, achtung kreipiames į jau patyrusius triušininkus ir norime paprašyti pagalbos. Tiksliau norim įsiprašyti į švečius norim apžiūrėti ūkį ir prisikrauti pilna krepšą patarimų, nuo to kaip sukalti narvelį, kaip maitinti, kokias veisles rinktis ir pan. iki to kur realizuoti... kaip tvarkyti buhalteriją... Dabar esame Vilniuje, bet planuotume grįžti į Akmenės rajoną - taip kad geografinė padėtis mūsų būsimo mokytojo nėra labai svarbi, svarbiausia ar atsiras toks geranojiškas triušininkas, kuris mielu noru pasidalins su mumis jaunikliais savo patirtimi?
×
×
  • Create New...