Jump to content

Naujas Ukio MAZas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Trakai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Naujas Ukio MAZas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Durpe iskasti yra butina, kitaip pasidarys buza ir rudas vanduo ir zuvys netures deguonies ir vel viskas uzpelkes (durpe yra augalinis, o ne mineralinis darinys, isivaizduok kaip kokios negyvos samanos). Su ilga plona armatura gali pabadyti skirtingas vietas ir suprasi jos gyli. Reikia smeigt kol atsiremia i kieta pagrinda. Tada jei gylis ne 10 metru, imi panardinama siurbli, kasi duobe pelkej ir siurbi lauk vandeni (gali uztrukti ir menesi ir daugiau), kai jau pradziuna su ilgastreliu ekskavatorium imi lauk visa durpe iki mineralinio sluoksnio. Teko susidurti su tokia situacija.
  2. 3 k zlotu, siaip, bet man sitas nekelia pasitikejimo. Randu UK, bet ten ne ES, su importu ir transportu daug sudetingiau gaunasi: https://www.danelanderonline.co.uk/prodtype.asp?strParents=&CAT_ID=122&numRecordPosition=1 O pas Bobcata reiks paklaust, nepagalvojau, aciu
  3. Sveiki, esu naujas dalyvis cia (ir zemes ukyje naujas). Turiu Kioti traktoriu 70ag. Sklype darau kelius ir reikia nemazai keliuku lyginimo, greideriavimo darbu. Issirinkau toki prieda - Box Blade ( https://www.bobcat.com/na/en/implements/box-blade arba https://blog.machinefinder.com/26240/what-is-a-box-blade-and-how-is-it-used ), bet niekur ant LT nerandu tokio daikto ir net nezinau kaip jis vadinasi ( greideris gal? Lygintuvas? Stumdytuvas? ). Radau lenkijoje vat toki, bet jis man kelia abejoniu del kokybes: https://traktorki.com/pl/p/Niwelator-Skrzyniowy-Sanko-N-160/612 Gal galite patarti kur rasti kokybiska daikta? Gal kas turite patirties su tokiu daiktu? Aciu is anksto!
×
×
  • Create New...