Jump to content

ECODOMUS

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

ECODOMUS pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. ECODOMUS

    karkasiniai namai

    Skaiciau skaiciau ir graudu pasidare. seniai zinojau kad save gerbiantis lietuvis is principo yra statybininkas.....tik gaila kad apie stroike jis visiskai neismano nieko....ant akmenu, be pamato, pamato vaiksciojimas, medienos pjovimas tik ziema......naturalus medienos dziovinimas, dziovyklos blogis....karkasiniame name kompensacines siules.....totalus briedas. UAB" Ecodomus" gamyklos vadovas www.ecodomus.lt rasykit, kas ka domina, atvesiu daugeli didziuju is sio forumo "specialistu " i prota.
  2. aplamai ten T25 stabdziu sistema gaidziu gaidys....kiek as saviskiams tvarkiausi, nepalikau patenkintas, ir ko tik nedariau.....mano apsisprendimas po n kartu ardymo- inkali poxuino ir dirbi. mintyse traktuodamas kad neturi stabdziu...
  3. As visada sakydavau, kad jai tau truksta pinigu, tai nereikia mazinti islaidu, o reikia didinti pajemas..... traktuoju paprastai savadarbius reikalus: projektas kuri pasigaminsiu: medziagos agregatui+ suvirinimo elektrodai( juk nevirinsi tuom ka radai garaze ant lentynos, reikalingas parinkimas pagal metalo marke)+ elektra+ tavo sugaistas laikas tai darant= savikaina. o poto jau, klausimai kiek kitoki, kiek tai laikys, ir kaip tai atrodys.....darbas bele, pasivirnsiu....tolygus nuliniai projekto fazei....as linkes daryti darba ir prie jo nebegrysti..... kita vertus, jai tai teikia zmogui dvasini pena, visi uz, tik pirmyn....tk tu pjaustyk ir tu tik virink sau i sveikata.... tik nebukime tie kurie taupe ant prezervatyvu....o isleido abortui... bala to nemate..... Klausimas butu toks, tai vistik kiek japonas sukainuoja 22kw? ar verta ziureti i Kubota B6000 kurie teturi 10 kw?
  4. paimti paciam ir susivirinti....vargdienio mastymas, kuris pasauli mato per majonezo stiklainio dugna....o gal dar siauriau.....
  5. ECODOMUS

    ROMANOVU aviu auginimas...

    vielos tinklas.....o jai elektrinis piemuo?
  6. ECODOMUS

    ROMANOVU aviu auginimas...

    skaiciau, skaiciau as cia....ir vieningos nuomones niekur neradau, kuri veisle geresne, paprastesne ir pan. ir t.t. Situacija: - 1. pievos yra 3 ha, pieva gera sienaujama, butu jai sieno kam nors reiketu. 2. tvartas yra 3. kluonas pasarams yra 4. epelis per sklypa teka, vandens sociai visa sezona, ziema neussala 5. noras laiko avims skirti minimaliai, dar geriau ansktyva pavasari nupirkti, rudeni parduoti. Klausimas gerbemi kolegos butu toks: - kokia veisle pasirinkti? ir kiek aviu?
  7. Visada buvo ir bus pigiau statyti ferma is medzio. Visi rekauja, metalas metalas....gyvulys isskiria dauk "amoniako oksido", besislapindamas ar kaip kitaip atlikdamas suvirskinto davinio salinima, visas sitas geris oksodo pavidalu seda ant jusu metaliniu konstrukciju ir sekmingai kaip ir bet kokia rukstine medziaga "eda" jusu kontruktyva, siena, kolona, ipatingai stogas....toki jusu metalini kurini reikia dazyti, o tas kainuoja ne viena tukstanti litu ir taip kas keli metai, ir ne suriku, o rimtais korozijai ir agresyvioms aplinkoms skirtais dazais. o va medis, skirtingai nei metalas, jis ji sugeria ir amoniako oksidas tampa kaip impregnantas, konservantas, kuris medzio tarnavimo laika prailgina keliolika kartu. nei dazyt, nei sveist, nei dar kaskuo rupintis. medzio sujungimus galima spresti is nerudijancio metalo jungciu, sakysite brangu bus? Ne velnio! juk ne 1 metams statot. viska ivertinus, net savo laika, kuris irgi kainuoja ir nemenkus pinigus!!!!! p.s. garantija 5 metai!!!! rasykit, padesiu kuo galesiu, susesim pabendrausim, surasime jums geriausia ir pigiausia sprendima! Raimis www.ecodomus.lt [email protected] su prierasu Raimiui.
  8. ECODOMUS

    Garažo statyba

    Pigiausia daryti karkasini garaza, kad krituliai neitakotu garazo statybos, geriausia atvesti jau gatavus elementus ir juos tik sumontuoti.(stogas taip pat jau elementais) max. tarpatramis be kolonos 30 metru!!!!!!! netrugdys nei kombainui sukinetis po stogu su visa pjaunamaja, nei traktoriams su visais padargais. padarom pamatus, pagaminam elementus, uzdengiam stoga. darbas greitas ir ukininkas patenkitas. kad technika po stogu stovi. Ipatingai tokia ziema!!!!!! Apkalimas sienos siferiu, didesnes nesamones neteko girdeti...... Del statybu kreipkites, pakonsultuosiu, padeliosim, surasim jums geriausia ir pigiausia sprendima. Raimis. www.ecodomus.lt [email protected] su prierasu Raimiui.
×
×
  • Create New...