Jump to content

rassa

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius rassa

  1. O ar ž\inote, kiek norite pieno? VArgu ar čia aplink rasite pieningų ožkų, su tom kur duoda po 1 l ar 1,5 l neverta vargti..

    Norėčiau mažiausiai 3 litrų.Žinoma kuo daugiau,tuo geriau.Dabar turime jauną ožkytę,bet ji dar nemelžiama.Tikiuosi rasti jai gera kavalieriu :D O vasarą labai nesekmingai buvome nusipirke ožką :( Teko ją papjauti.

  2. Turiu problemu. Kai atnesu patele pas patina, jis tik sokineja aplink jos, uosto bet nieko daugiau. Patelej 7,5 men, o patinui 7 men. bus rugsejo 15 d. (biski jaunesnis). Bet manau, kad cia ne priezastis. Bandau suleisti su kita patele (6 men.) tai viskas tas pats.Jau 5 kartus bandziau ir neko ne iseina. Veisle vienos melynos. Kas cia gali but? patarkit.

    na pabandykite ideti ta patina i kito patino narva,tegu pasijodo.Suzinos tada ka reikia daryti su patele. :lol: juokas,juokais,bet man taip buvo,kai zmogus atnese vietoj pateles kergti patina.. :lol:

    Siandien vel bandziau suleist triusius, bet vel tas pats, patinas sokineja aplink patele, uosto ja, mizt pradeda po visa narva, bet ne daugiau. paziurejau - tikrai patinas. Kame reikalas. Siandien jam sukako 7 men.

    Palik keliom dienom,kad apsiprastu.Ir reikia patele pas patina ileisti,o ne atvirksciai.Mes vienakart atsivezem patina pasisveciuoti,tai nei viena patele neatsivede :(

  3. Gal kas esate dave triusiams avieciu stiebu su lapais?Sitos laimes turiu daug,taciau Gaidziunienes''Triusiai''vienoj vietoj raso,kad tinkama mitybai,o kitoj pastraipoj kad nuodinga.Tai dabar ir net nezinau kaip cia is tikruju yra :icon-question:

    tai dar karteli perskaityk, galbut kanors ne taip supratai. Nes kaip gi gali but vienoi vietoi parasyta kad tinkama mitybai, o kitoi, netinkama. Na kaskas cia ne taip. Dar pasitikslinkit del visa ko . O seip tai as nebandziau duoti, bet manau kad nieko neatsitiktu jei ir suvalgytu. As ivairiu saku su lapais duodavau,ir labai megdavo.

    Taigi vat,kad perskaiciau daugybe kartu ir net pasibraukiau ta vieta.Galiu pacituoti"Tinka liepu,sermuksniu,drebuliu,tuopu,lazdynu,uosiu,avieciu,serbentu sakeles ir lapai...",o po keliu sakiniu jau raso"Triusiu mitybai netinka putinu,sunobeliu,avieciu,pupmedziu,geltonuju akaciju ir taip toliau sakeles ir lapai"(43pusl.).

  4. Sveiki.Tai gak zinot ar yra Rokiskio raj.tokia bendruomene,kuri dovanoja avis?

    Pasidomekite pernai musu rajone Antaliepteje buvo pagal si projekta padalinta zmonems po keleta aveliu. Jums butu tikrai netoli atsivezti jei iseitu sudalyvauti ir gauti is ten.

    Aciu uz informacija.Tik neseniai apsigyvenom Dusetose,tai bandysim ieskoti :) O gal zinot i ka kreiptis?

  5. :) kas per nesamone negi niekas utenos apskrityje neuzsiima rimtesniu triusiu auginimu negi teks iki alytaus vaziuoti :) Nagi atsiliepkit kas nors :) Ir isvis pastebejau kad is siaures rytu aukstaitijos as cia busiu berods vienas :(

    Sveiki.As tam kraste domiuosi triusiu auginimu ir pagaliau isigijau dvieju veisliu triusiu.Po tris pateles ir patinuka. Flandrus ir prancuzu avinus.Pirkau Kaune ir laukiau triusiuku beveik tris menesius,nes paklausa nemaza.

    Gal kas parduoda patele,jau tinkama kergti?

×
×
  • Create New...