Jump to content

berzas

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

berzas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. va gera mintis , bet kazin ar jie sakys ,kas jiems darbo ,pardave ir tiek
  2. o tai cia visi tik svarsto ir svarsto . amzino juk nera nieko , bet butu labai idomu isgirst atsiliepimus is pacio Fotono savininko lupu, as manau jis uz ruski daugiau konforto turi
  3. taciau jei firmos veza juos tai ir daliu neturetu but trukumas. Pardavejai girias ,kad jau daug pardave bet realiai labai jau sunku rasti zmogu turinti Fotona
  4. Foton- lovol 40 ag. Ka jus manot ar cia tik zaislas ar jau traktoriukas ?. o gal atbaido seni susiformave steriotipai ,kas kiniska tai -didelis S.
  5. Belarus320.4 . Kaina 29tuks. ,prekiauja '' Horo mechanika''. Siauliai. As toki skelbima radau todel ir susidomejau , kaina lyg ir prieinama bet kaip ju kokybe situ dar pastmasiniu , va cia tai neaisku . Todel ir noriu sulaukt atsiliepimu gal kas turi ar turejo ir su tokiu dirbo.
  6. Belarus320.4 jei kas turite pasidalykite jo privalumais ir trukumais
  7. miltu nedaveme, dar visiskai jau 3 dienos kaip nieko needa net buroku taipat ir negeria as manau ,kad gal bus skrandyje svetimkuniu ir po versiavimosi cia viskas suaktyvejo, Daktarai nieko konkreciai nesako tik aptakiom frazem gal tas ar anas ir viskas
  8. labai prasau patarimo . Apsiversiavo karvute gruodzio 30d . taciau nuovalu neradome . buvo kviestas vetinaras suleido vaistus, po to karve palaipsniui nustojo esti ,gerti pastarosiomis dienomis tik dejuoja is gimdos kaklelio Anei puliu nei kitokiu nesvarumu nesimato . Ar negali buti taip ,kad ji jas suede ir taip uzsikimso vadinamosios skrandzio knygos . ?
  9. kokius veza rulius baltus ar sauso sieno ? o jis su parodiniais ratais ar uzdeti didesni , nes kaip parodoje maciau tai biski zemokas atrode
  10. taip domejausi parama , pusiau naturinis ukis bet nieko doro juk reik plestis minimum iki 20 ha. O tai kaip kiti pjauna su T-25 ir nieko.Kaimynas stume LTZ-55 ,96metu taip zmogelis supranta ir priziuri technika bet vasara varo ant kalymo su presu . Kaina 13stu.
  11. kaina tai 34 stk. Sako dar ,kad lambordzini variklis , bet ,kad ir T-25 kaina tokia pati.Ano tik ratai zemesni nei t25
  12. Pas mane butu tik pagrinde sienavimas ir su tuo susije darbai, vezimas, vartymas ir t.t. Na dar vandens nuvezimas pas gyvulius. Arimo turiu tikrai nedaug. mano galva jis tik truputi zemokas, tai ar nebus cia problemu. Na bet naujas daiktas manau yra naujas.
  13. Sveiki turiu apie 8 ha zemes, galvoju apie belarus 320 nauja. Kaip manote, ar sis modelis pritaikytas zemes ukio darbams? Gal kas turite, galite pasidalinti savo nuomone ir patirtimi?
  14. berzas

    traktoriaus pirkimas

    Sveiki ,noriu ir as paklaust.Ar galiu pretenduot y parama perkant traktoriu jei ukis ant mamos vardo ,jei 85m.taigi pirkt jos vardu.? Ar man pciam iregistruot uki ir tapt visaverciu mokesciu moketoju, ukis pusiau naturinis ,galviju skaicius 12 stuku.Mano nuosavos zemes 5,69 ha, motinos 2ha yra nuomuojamos bet neoficialiai.Prasau paiskint man zaliam nes be technikos grynas vargas. Dekui.
  15. tai vadinas jis sudas ,ane jeigu dar lietuviskas variklis... tai gal geriau tas kinu Dong feng DF- 254 , na nezinau . Del pjovimo tai kokie 5 ha butu ,arimo tik darzui.
×
×
  • Create New...