Jump to content

Giedre

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Giedre paskelbtas turinys

  1. Giedre

    Lauko agurkų veislės

    Iš šiltnaminių man patinka Concerto.
  2. Giedre

    Kiskiai pridare bedu sode

    jei tik viršūnės, o ne stiebas, tai nieko blogo. Juk viršūnes ir taip genėt reikia pavasarį. Šiandien delfi atrodo video medžiaga apie genėjimą įdėta. Pas mus irgi pasilipę ant pusnių šakeles apgraužė.
  3. Giedre

    vistos

    Mėsai tai jos nelabai, tiek išsunktos, kad net šuo nelabai ėda, girdėjau. Nebent atpumpavus.
  4. Giedre

    vistos

    Savo šeimai per vasarą užsiauginau 11 mėsinukų ir mums atrodo gana, bet dar turėjom ančių ir žąsų po 6. Dar iš medžioklės mėsytės būna. Kitos šeimos ir po 20 broileriukų per žiemą suvalgo. Dėl kiaušinių šeimai manau užtenka 7-10 vištų. Aišku žiemą deda mažiau, tai jei laikysit daugiau vištų, žiemą užteks, o vasarą galėsit pardavinėt ar dalint. 5-6 mėnesių pradeda dėt, tai gal tokias geriausia ir pirkt. Turguj būna jaunų vištaičių.Būna ir išrūšiuotų viščiukų pavasarį(dedekliukų vištyčių) Kiti pigiai perka iš paukštynų atidirbusiais 1 metų vištas, jas atšeria ir jos vėl deda.
  5. Tai gal ir Kauno Sėkluva turi? Ten prie Saulėtekio .
  6. Vienam žurnale darė eksperimentą - viena pomidorų augintoja, nežinodama veislių , tik numeriukus, išrinko geriausius, kur mažai sirgo, gerai derėjo ir buvo skanūs. vėliau veislės buvo įvardintos.tai į trejetuką pateko: Red Pear, Tolstoj(yra Žalioj stotelėj" ir jau minėtas Corazon. Bet čia gal mėgėjam, kur svarbu skonis, tai yra sau.
  7. Giedre

    Putpeles

    Taigi Ukmergėj teiraukitės, austis ir Dargana gal padės.
  8. Giedre

    vistos

    O į kurį miestelį ar kokį turgų važiuojat. Šiaip tai ir Kaune Aleksoto turguj yra, tik gal kainos skiriasi.
×
×
  • Create New...