Jump to content

pta Jonas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario pta Jonas paskelbtas turinys

  1. pta Jonas

    Triušių auginimas

    Sveiki, kas per problema, ko truksta? jei patele apsivaikuoja ir vaikai auga gerai jau kokiu triju keturiu dienu triusiukai nugaista ? ju gal nelabai maitina veliau ? gal pieno truksta? bet seriamos kombinuotais gerais pašarais. ačiū už atsakymus
  2. Na kodel pokstauju, jokiu pokstu cia nera, manau jai dirbt tai rimtai, o siaip apie kooperacija pagalvot reiktu rimtai. vienas lauke karys niekad nebusi o vat sujungus pajegas galima kazkam ikrest, taip kad ir mes turetumem kazka organizuot ne vien kalbomis o ir darbais.
  3. nu o jai paimciau 1000? o isvis ar kas ju turi ar cia bergzdzias reikalas.
  4. Sveiki, domina ir mane koks 100-200 Hyla pateliu jai po 18 euru, pats rasiau prancuzams kazko neatraso jie, tai jai kas galit padet rasykit [email protected] ateiti gal net daugiau paimciau
  5. pta Jonas

    Triušių auginimas

    sweiki kokius vaistus naudojate triusiu akiu uždegimui gydyti?
  6. pta Jonas

    Triušių auginimas

    http://www.skelbiu.lt/skelbimai/mesinia ... 58109.html Kaip manot cia veisliniai, jie ir tikrai broileriai, ar cia vejus raso?
  7. pta Jonas

    Triušių auginimas

    sweiki, nusipirkau dvivalentės vakcinos nuo maro ir mixsamatozės ten rašoma skiepyti nuo 10 savaičių amžiaus triušius, o kažin anksčiau negalima. Ir nuo kokio amžiaus Jūs vakcinuojate?
  8. pta Jonas

    Triušių auginimas

    sveiki, noriu paklausti as dabar auginu triusius misrunus ir noriu pradeti auginti veislinius ,kad galeciau pardavineti kokia veislia patartumet auginti kad butu perkama, gerai auganti, ir butu nelepi. aciu
  9. pta Jonas

    Triušių auginimas

    Sveiki, gal jau buvo toks klausimas ,bet as jo neradau taigi paklausiu .Is kur perkate nipeli girdyklom gaminti? is anksto aciu.
  10. pta Jonas

    Triušių auginimas

    sweiki pas mane iškilo tokia problema triušė apsivaikuoja 6-7 jauniklius ir ta pačia arba sekančia diena randu triušiukus nustipusius iš lizdo išmestus lieka 3-4 triušiukai. kame problema ar triuše neišmaitina ar kas? iš anksto dėkui.
×
×
  • Create New...