Jump to content

edvinas

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Panevėžio raj.

edvinas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Gali buti guolis kaškuris subires, atsisuk danktį virš bėgių dėžės po kabina ir matysi viską kaip ant delno tepalo iš bėgių dėžės nebutina išleisti nebent nuimtum kairį (palėtintojo pagreitintojo) ar dešinį siurblio danktį. O ten tokių gumų nėra kad užstabdytų variklį.
  2. Paskaitykit Ekoagros leidžemu nesertifikuotu sėklu sarašus rasit kukuruzus iš javu vieninteliai. Nors šymet sarašas perpus sumažintas tai kad žalia šviesa kukuruzam jau senai uždekta. Aišku papildomai galit Ekoagrose pasiteirauti. tik va klausimas kaip juos nuimti be specialaus kombaino rankom nenušutinsi
  3. edvinas

    Dyzelinis sildytuvas

    Tokiam plotui sušildyti reiktų apie 20 - 25kw šilumos energijos kai šiluminė varža 100 - 120w m2 žinoma jeigu šildytumėte pastoviai. Brangiausiai būtų šildyti elektra jeigu iš 1kw elektros išgautumėte 0,9kw šilumos, poto butų atviro degimo duju šildymas, dyzeliu, ir krosniu kuru gautusi kiek pigiau kurenant malkom ar atrabotke but dar pigiau. Ūkininkaujantiems šildyti dideles patalpas pigiai gautusi šiaudais vieno rulono užtektu visai savaitei kai rulono kaina yra 30lt ji perkant o susisukant paciam dar pigiau. Prie krosnies reiktų padirbėti kiek ilgiau bet viskas ilgainiu atsiperka su kaupu. Kad nešildyti viso angaro galima naudoti patiesemas šildomas grindis, tada du metrai šila normaliai o kiti likusieji buna vesesni.
  4. Gal kas žinot, kaip išimti iš Jumzo satelitus planetarkėje? Ištraukti planetarke trukdo gale esantys dantračiai. Tikriausiai reikės ištraukti galinių ratų ašį, kad nuimti dantratį. Gal kas yra traukęs lauk tą ašį ir kaip ten ją išlupti? Dėkoju. Edvinas
  5. Jo su tais pjūklais kebloka kiek iš savo praktikos dyrbant UK pastebėjau; tai priklauso nuo keletos dalykų. I pjūklo pasiekemų maksimalių apsukų ant laisvų turi būti ne mažiau nei 12 -13 tukst. II nuo cilindro tūrio. III nuo kompresijos. Visa tai sukalkulevus galima apskaičiuoti pjuklo galingumą. Bet gana kebloka viską išmatuoti nenusipirkus pjūklo. Gal geriau pklot truputį brangiau ir nusipirkti žinomos firmos pjūklą nei kokį Kinietišką (buvo tokių pasirode Norfos prekybos centre gana pigūs bet net žmonės užkurt negalėdavo nusipirke keisti reikdavo naujiems ir degimus ir karbus). ED.
×
×
  • Create New...