Jump to content

besidomintiss

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius besidomintiss

  1. Laba diena, man iškilo toks klausimas, aš noriu kurti specializuotą šiltnamių ūkį ir pasinaudoti šia priemone paramai gauti, visi kriterijai aiškūs, tik kaip su ta standartine gamybine produkcija? Jei ūkis tik kuriamas ir šiais metais dar neauginame, vadinasi ir nedeklaruosime, tai kaip tada? Supraščiau jei tą SGP turėtum pasiekti tarkim per pirmus metus,o poto padidinti, bet kaip suprantu jis jau turi būti apskaičiuotas teikiant prašymą. Gal kas geriau žino kaip čia ištikrųjų ?

  2. begidijus, kaip sekasi tulpių auginimas? Auginat tik lauko sąlygomis ar ir moters dienai pražydinat? Realizuojat tik svogūnėlius ar ir žiedus? Pats auginu ir prekiauju vasarinėmis gėlėmis vazonėliuose, atkreipiau dėmesį, kad kardelių žiedus neblogai perka.

  3. Sveikas Romasis.Aš ir auginau pirmi metai, jau viska pardaviau :D Išsilaikyt bandysiu tik kelis krūmus,o šiaip vėl pirksiu daigus kitamet. O tu vazonines auginai? Kiek pasakojo gėlininkai tai jie išlaiko jas taip: pasodina paprastame nešildome šiltnamyje ir storai apipila durpėmis ar pjuvenomis. Pavasarį joms pradėjus leisti atžalas jas skabo ir šaknydina.O apie auginimą klausk kas neaišku

  4. Kviečiu jungtis visus kurie augina ir parduoda dekoratyvinius augalus, gėles. Aš pats tuo užsiimu keletas metų. Iš pradžių labai trūko literatūros, dabar jos internete randu apsčiai ir net lietuviškai, o ir per google daug atkasu.

    Butu domu suzinoti kaip sekasi kitiems, ar lenkisku (pries tai - olandisku) augalu invazija jiems pakenke.[/quote

    Sveiki, aš auginsiu vienmetes gėles pardavimui, jau užsakiau chrizantemų daigų, bei sėsiu našlaites rudenio pardavimui. Nuo kitų metų planuoju auginti įvairias balkonines gėles šiltnamiuose. Taigi patirties labai nedaug, o literatūroje detalių rasti sunku. Gal pats irgi augini gėles?

  5. Norečiau, kad šiame forume atsilieptu žmonės auginantys gėles,ne tik savo malonumai,bet ir tie,kuriems tai yra verslas.čia galėtų būti gėlininkų susirinkimo vieta,kurioje būtų dalinamasi informacija apie gėlių veisles,šiltnamius bei jų įrangą, veisles, daigų realizavimą ir tt.Kaip matote iš niko,pats kolkas tuo neužsiemu,tik kaupiu informaciją ir ieškau labiau patyrusių šiame versle :D

×
×
  • Create New...