Jump to content

DONACIUKAS

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Joniškis

DONACIUKAS pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    sveiki, norėjau paklausti kaip sekasi parduoti česnakus?, kokia kaina parduodate?, gal kur vežate? girdejau kad Kauno turguje galima parduoti po 6lt/kg.
  2. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    sveiki, gal kas bandėte kasti česnakus su bulviakase? ar galvos nesusidaužo?
  3. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    dekui kad apšvietei, teks deti skelbima kai jau nukases busiu česnakus. O jei kasti pradeciau koki trečiadienį, gal nk blogo neatsitiks, gal drėgmės perteklius nieko nepadarys nepradės galvos trukineti, nes dar jie labai gyvi, nudžiuvęs gal tik koks penktadalis lapų.
  4. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    o tai kokia kaina tau superka dar nedziovintus? sienadien aš skambinausi, ekspreskontakte radau skelbimus tris, kad superka česnakus, tai sakė kad turi buti išdžiovinti, nes kitaip nepirks, o kaina tai nuo 3-5lt/kg. priklausomai nuo galvučių dydžio.
  5. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    dekui SLIPlit taip ir padarysiu kaip tu sakai. O tam greitam pardavimui ar cia reiskia kad mazam kiekiui parduoti ar visam pardavimui tinka?, ar tie supirkejai nupirktu ir neisdziovintus?, O ar skiriasi kuo tie kurie taisyti is kart ir tie kurie tada kai sudziuna? Dekui uz atsakymus.
  6. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    Ar jie nenudžiūtų greičiau jei būtų nutaisyti iš kart?
  7. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    sveiki visi dar karta, turiu klausimeli: ar nebutu galima česnakų taisyti iškarto kai nukasama? Nes kaip matau visi laukiate kol nudžius. Šiandien bandžiau kasti bet nepavyko nes lijo lietus ir buvo perdaug šlapia, kiek pavyko nukasti tai teko pavargti kol žemes iš šaknų išpurčiau. Ir dar klausimelis: jei dar laikyčiau česnakus žemėje ar jie neimtu sprogineti nuo dregmes pertekliaus?, nes keli jau ties dugneliu trūkę yra arba skiltelė viena nuo dugnelio atšokusi. Tai tiek lauksiu atsakymų.
  8. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    sveiki, siandien bandysiu kasti cesnakus koki ara nukasiu is 30 aru. Bet turiu beda, labai slapia ir iskasus cesnaka tarp saknu pilna zemiu, zemes pasalint galima tik plaunant, bet girdejau kad plauti negerai tuos cesnakus, gal ka pasiūlytumet? Ir dar klausimelis: gal galima dali lapu pripjauti, iskart nukasus bent per puse kad talpiau butu galima sudeti?
  9. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    sveiki, rasete kad mulciuojate česnakus, tai norėjau paklausti kokiu storiu mulčiuojate česnakus ir orinius svogunėlius? ar apmulčiavus česnakus sodinimo gylio nereiktu pamažinti?
  10. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    Laimonai, as tai galvoju nesti ant sietu su visais kotais. O kaip jus risate tuos cesnakus? gal koki buda greitesnio risimo galite pasiulyti?
  11. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    Sveiki visi, norejau paklusti kodel Jūs džiovinate česnakus rišdami ir kabindami kažkur? Ar tai neužima daug laiko ir papildomo vargo nekelia? As tai galvoju džiovinti juos dedant į lentynas tinklines, kloti vienu sluoksniu ir viskas, manau kad taip mažiau vargo. Gal kas turite kitokių pasiulimų džiovinimui?
  12. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    Sveiki, man irgi būtų įdomu išgirsti kaip jūs džiovinate česnakus. Dar turiu tokį klausimėlį: pas mane yra česnakų kurių viršutinis lapas atsiskiria nuo žiedstiebio ir lyg verčiasi. Ar čia kažkokia liga ar kas? Nes kelis išroviau tai buvo pažeisti česnakų galvutės viršutiniai lukštai, gal pas kažkurį irgi taip yra?
  13. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    Nebijok tikrai visas laukas nebus užsikrėtęs, derliaus prikasi.
  14. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    manau kad jau skiltelė, kurią sodinai, buvo užsikrėtusi, kalio permanganatas visu 100proc. nepanaikina ligų tikimybės, pavasarį reikėjo purkšti su fungicidu.
  15. DONACIUKAS

    Česnaku auginimas

    aš tai manai kad čia puvinys, nes pas mane irgi tokių pat yra. o kaip atrodo šio českano lapai, ar sveiki?
×
×
  • Create New...