Jump to content

baktras

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius baktras

  1. nuodauziu ir isnesu koki 100 m. i laikus (sitaip uzkratas zymiai geriau pasiskleidžia, jei dar koks katinas kaimynui parnesa uzkrata ant kailio, dar kokis kiskis pro sali sokuodamas pauosto ar uodai pasiurbia is tokio krauja) nes gyvenu vienkemyje ir laukiniai katinai sueda nes pas mene ju ziauriai daug. bet skaiciau kad reikia sudeginti.

  2. sinsilai - suauge sveria 5 - 5,5 kg., keturiu menesiu triusiukai jau sveria 3,5 - 3,7 kg., galva nedidele, ausys stacios, trumpos (13 - 14,5 cm.) po snukuciu nedidelis pagurklis, kailis tankus, sidabro spalvos, pilko ar melsvo atspalvio labai pieningos vislios vidutiniskai 8 - 9 triusiukai, lytiskai greitai subresta 5,5 - 6,5 menasio amziau jau gali kergtis.

  3. as turbut jauniausias man 13 metu. tevas ukininkas dirba beveik 350 ha. as pats buvau uzsiveises misrunu triusiu virs 200 galvu bet dabar turiu 1 patina kuri greit pjausiu.dar turejau apie 40 vistu bet tevas nori grazaus kiemo ir griauna vistide todel vistas atidaveme dedei bet vasaros pabaigoje buvau parsivezes savo mylimiausia, o ji pradejo peret ji buvo dekoratyvine, jau po kokiu 2 dienu turejo visciukai ristis bet ryta atejau ir radau daug plunksnu o aplinkui keleta kaip didelio suns pedu.praskeliau kiausinius ir radau visciukus su pukais visai issivyste. :icon-cry: as ir be savo vienkeme negaliu isvarau i mokse ir galvoju apie uki.dar as labai noriu auginti mesiniu galviju tetis sake gal kada is uzsiveisim labiausiai noriu angusu.

×
×
  • Create New...