Jump to content

G.Martynas.

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius G.Martynas.

  1. Su tansporteriai, tai tokios bėdos, kiek teko susidurti per 5 sezonus. Subyra guoliai velenų ( gali dėti kokius tik nori, tačiau sezoną atvarai ir turi žiūrėti ar atlaikys kitą sezoną), lūžta varanieji velenėliai ( gal metalas pavarksta nuo senumo), prasuka šešiakampį velenėlį tarp vamždžio ( tai atsitinka nuo dažno kėderio junginėjimo, jei nėra apsaugos, kuri sušvelnina paleidimą) ir aišku tansporterio juostas karts nuo karto tenka patemti. Kiek pastebėjau, kur yra transporterio įtempimo varžtai, tenai daug susikaupia pelų ir juos reikia išvalyti vos ne kasdieną, nes kitaip juostas tampo. Ir po sezono viską išardyti ir išvalyti.

  2. Žiūrėk, kad būtų guoliavietės su tais velenėliais  vienoje tiesėje ( į guolevietes iš apačios įsikala metaliniai kaišciukai,kurie neleidžia jom judėti vertikalia kryptimi). Jei šešiakampis turi laisvumo tarp veleno ir dažnai išjunginėji kėderį, jį pradeda plakti ir galiausiai prasuka. Koks kėderio paleidimas pas jus?

  3. Ne, dėl visa ko, parašyk ką pamatei.

    Na va, apziurejom. Ispudziai tokie, kad ieskosim kitokio zirgo. Traktoriukas darbo jau mates, padangu nebera, alyva prasisunkia lygtais pro alkuninio veleno rieboksli arba pro dankteli salia jo, nera magnetinio pritraukejo siurblio, ant troselio padarytas pritraukimas. Kas labiausiai nepatiko, tai kad reversas ne is pirmo karto nori isijungti ir didelis apsisukimo spindulys.

  4. Sveiki, turiu problemele su NH T6070. Rodo kompiuteris klaida 14061, tipo blogas stabdziu oro slegio daviklis, cia kaip ir aisku, bet nieks negali pasakyti kur jisai randasi, gal kas turi ziniu apie tai? Butu malonu isgirsti.

     Pasiziurek daviklio kontaktus, greiciausiai bus apsioksidave, o daviklis bus geras. Case irgi kartais meta klaida, kai atsala oras.

×
×
  • Create New...