Jump to content

Darjus550

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Darjus550

  1. prieš valandą, edviuks pranešimas:

    Pasikartosiu . Raktas i derliu tai sutvarkytas dirvozemio ph . Geriau netresti pk, bet tuos pinigus butinai paskirti kalkinimui . 

    O kaip dėl kalkinimo prieš sieją pavasarį? Ar kalkių nauda matysis tik jau kitais metais?

  2. prieš 3 minutes , Inžinierius pranešimas:

    Kažkur lyg ir buvo parašyta, bet jei NMA paprašo tai turi pateikt visus dokumentus.

    Del pateikimo viskas ok, bet man konkrečiai apie valdą klausimas.

  3. prieš 14 minutes , dzipas pranešimas:

    Kokia klaida - main belt slip? Vizualiai kaip pagrindinis atrodo? Man baisulinis purtymasis pasibaige pervirinus mases greitintuvo bugno laikiklius ir pakeitus ploksteles naujomis, bei pilnai atnaijinus atmusimo biteri.

     

    Pas mane lietuvoskas meniu, raso: pagrindinio dirzo prabuksavimas.

    mases greitintuvo laikykliai pervirinti ir pakeistos ploksteles, bugnas po balansavimo, niekas nepasikeite. Bet jauciasi grynai siubavimas is galo, nuo kratikliu/sietu/kratomos lentos. Bugnas duotu vibracija bet ne siubavima, as manau.

  4. prieš 9 minutes , dzipas pranešimas:

    Claasu meistras sake - kuo naujesnis tuo labiau siubuoja, siaip visi turi pirmyn atgal siubavima. Jei "degimas" kratomos ir sietu blogas, tai moment salentblogus suestu. O pagrindinis dirzas, jei nesokineja ir nepraslydineja tai ne prieko manyciau.

    Ijungus kulamaja prabuksuoja, paraso klaida keliom sekundem, o poto viskas ok. Bet jauciasi tas kratymas kabinoje, turim JD117, daug maloniau sedeti kabinoje, beveik nesijaucia nieko..

  5. On 2023-07-06 at 10:35, Marijus197 pranešimas:

    Tada gerai, tik įdomu su punktu, jei atlieki pirminį perdirbimą “grūdų išvalymas, išdžiovinimas, beicavimas ir pardavimas”. Įdomu ar tarkim turi atlikti visus išvardintus veiksmus, jog atitiktum pirminį perdirbimą, tokiu atveju jei beicuotus pardavinė, jau kaip ir sėklininkyste užsiimi🧐 Ar pakanka tiesiog išvalyt ir parduot, arba pradžiovint ir parduot🧐

    Tai kaip yra su tuo pirminiu perdirbimu, užtenka išvalyti ir parduoti ar reikia visą grandinę išlaikyti (grūdų išvalymas, išdžiovinimas, beicavimas ir pardavimas)?

×
×
  • Create New...