Jump to content

krucius

Nariai
  • Pranešimai

    882
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius krucius

  1. prieš 11 minutes , jawax pranešimas:

    Ne skaidyme esmė, o kosminėje dozėje😀

    O su kaso tankiu tai čia ne benzinas, kad tiek nuo temperatūros priklausytų. Santykinis tankis 1,31-1,32kg/l ir tai pagal įstatymą nustatoma prie 20°C temperatūros, todėl anksti pavasarį atvežtas gali turėti šiek tiek didesnį tankį, bet nebūtinai, nes jei veža iš gamyklos jis būna dar karštas, o jei ganėtinai šviežią iš traukinio cisternų, jo temperatūra nebus labai žema, nespėja atauštu iki oro temperatūros dažniausiai. 

    200 azoto gera norma, kiekvienam savo. o as sakau kaip yra, kad skiriasi smarkiai kasas, ne seip is popieriu sugalvojau, o pats visad purskiu litrais ir matau.. net esu sveres, ir azoto kieki tirias, viskas atitinka.  (Y) 

  2. On 2024-05-03 at 20:31, tadasjo pranešimas:

    Kviečiai 32-33 bbch, šiek tiek su KAS'u padeginęs esu ir planuose ryt purškimą daryt su mikro elementais, fungicidu ir reguliatorių pridėti planuoju mažąją normą. Ar neprisidirbsiu su augimo reguliatoriumi dabar kai apsideginęs šiek tiek esu?

    Ir išvis kiek įtakos turi nedidelis lapelių padeginimas KAS'u derliui? 

    derliaus priedas. nudegini ligas. 3 virsutiniu nenudegink, ir bus viskas ok. (Y)

  3. On 2024-04-17 at 23:04, gerasukis pranešimas:

    O tai jie vis tiek kažką grasino, ragino apmokėti. Ką tu jiems kaip argumentą sakai?

    nera istatymo tokio, kad reiktu moketi. Praso jie pinigu uz nesuteiktas paslaugas-prekes. Mano manymu galima i teisma paduoti uz reketa.. 

  4. Prieš 16 valandų, AGROMAN pranešimas:

    Daug gyvų žolių atrodo nors dabar lėk į kovą su jomis, gal kuo nors iš piguciu reiktų pereit, o vėliau su rimtesniu pralekt.

    manau atvirksciai, dabar su rimtu, o paskui jei priaugs nauju, tada gal uzteks su pigiu. 

  5. On 2024-02-01 at 19:04, Zicckus pranešimas:

    nesuprantu siurblo reikalingumo, juk visi purkstuvai traukiasi.

    kam bereikalo naudoti purkstuvo siurbli ? gi automatiskai dvigubai sutrumpeja tarnavimo laikas. Na bet kiekvienam savo :) 100-200 euru benzininis siurblys, padaro labai gerai savo darba. ir tauposi purkstuvas, ir greiciau pumpuoja.

×
×
  • Create New...