Jump to content

Bagira

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Bagira paskelbtas turinys

  1. Bagira

    Putpeles

    Viena narvelio puse neuzdengta, ir patalpa ganetinai sviesi. O daugmaz per kiek laiko, pakeitus vieta jos nustoja stresuoti? Nes is pradziu sandeliuke sildomam laikem, bet is kaimynu ziurkes subego, tai pernesem, jau kelios savaites namie, ir toliau stabiliai nededa kiausiniu
  2. Bagira

    Putpeles

    Pas mus jos namie gyvena, pliusas pakankamas. 1 patinas, ir 4 patales buvo, dabar beliko dvi o del per dideles meiles cia idomiai, bet kaiusiniu irgi del to nededa? Kazkaip nesiseka totaliai. galvou dar dasipirkt, salia narveli pastatyt, bet jei liga kokia, tai dar ir kitos ims isgais. Dar mintis, kad kombikorma ziurkes buvo pragrauzusios, tai gal ten su kokiom seilem ka uzkrete? beje labai aciu uz issamius atsakymus
  3. Bagira

    Putpeles

    Vandens kasdien sviezio gauna nes girdykla papugom kur buna, tai istustina migam. Kombikormu sere tuo paciu kuriuo ir dabar seriu. dezute apmete skudurais, kad prietema butu, dar pakartou - isgyveno jos pas mus apie tris menesius, kiausiniu nesulaukem, dabar stipt pradejo.
  4. Bagira

    Putpeles

    Sveiki, putpeliu augintojai. Turiu klausima, nuo ko gali stipti putpeles, nusipirkau dedancias 5 vnt, parsivezus dar sudejo po kelis kaiusinius ir daugiau jau trecia menesi nededa, menesio pradzioj viena pasitiesusia radau, nesenai dar viena cia man senas ikiso ar kazkokios liogos jas puola, siaip lesa, judrios, nieko blogo nepastebejau, kas cia galetu buti? Padekit, patarkit, taip norisi putpeliu kiausiniu vaikams, o ju ner. Lesinam kombikormu.
  5. Bagira

    Triušių auginimas

    Zygi, Vilniuj tokios kainos, ir ne viena mama zinau kuri iesko geros mesytes, ir ploja didelius pinigus. Radau viena sodininka su flandrais tvarkingas ukelis, sveiki triusiai, nebaisu pirkt, nu atitinkamai ir moket tenka, va uzvakar pirkau 2kg skerdienos - 50lt, kaimyne kazkur 5 kg eme, na ir visas biznis, baigesi pas zmogeli triusiai, liko veislei tik. Rabirroger, o kur jus randates?
  6. Bagira

    Triušių auginimas

    Aciu, Zygi, zinau, kad veloka, bet patele tik dabar pribrendo, o savo vaikui norisi mesytes geros kuo greiciau, o po 25lt uz skerdiena truputi brankokai gaunasi kai viena triuse ir i sildoma sandeliuka perkelt nesunku.
  7. Bagira

    Triušių auginimas

    Maciau, o kiek paru tai turetu trukti?
  8. Bagira

    Triušių auginimas

    Sveiki, pabusiu naujoku pas jumi, kazkada auginau neveislinius triusius bet tai buvo gili vaikyste Dabar sau nusprendziau pasiauginti nes reik kokybiskos mesytes, gal galit kas apsviesti kokiam laikotarpiui ir ant kiek paroje reikia prailginti dirbtinii apsvietima patelei, kad poruotis noretu? Ir dar kodel taip papigiai triusiena parduodat? Ilyskit nors ir i super mamas pasiulykit triusienos - isgraibys, mes ir tai po 25lt/kg pirkom pas megeja Tikiuosi nesudirbsit kaip naujoko. Aciu.
×
×
  • Create New...