Jump to content

karabasas

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

karabasas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Manau kad vis delto tikrai labai klysti
  2. Aisku NH butu geriausias,jei butu vienintelis traktorius
  3. M serija gaminama butent Vokietijoj.O del BMW=Dacia,tai cia mano asmenine nuomone,nes kiek ukininku turi NH,tai dideliu dziaugsmu kotais netryksta
  4. Radai ka palyginti - Deutz Fahr su NH Cia kaip lyginti BMW su Dacia O jei rimtai,tai pinigai nemazi,bet juk ne kiekviena diena traktorius perki,geriau viena karta sumoketi gal ir brangiau,kad po to nereiketu griauzti nagu del keliu sutaupytu litu.
  5. jei nepaslaptis kokia jo bazine kaina ir tavo sukomplektuoto? gali i pm parasyt. O kokia cia gali but paslaptis Matai,bazines kainos as nepasakysiu- as jau zinojau kas man traktoriui reikalinga,susitikus su zemtiekimo vadybininku pasakiau ko noriu ir (kazkiek pasiderejus ) sukirtom rankom uz nepilnus 196.000 + .Kaimynas sako kad brangoka,bet nemanau kad permokejau - vistiek vokiskas daiktas yra vokiskas.
  6. Neseniai nusipirkau Deutz Fahr 130 Ag traktoriu (M610) ir esu labai juo patenkintas Sukomplektuotas gerai (pneumatinė sėdynė,kondicionierius,stabdžiai priekabai,svoriai ir t.t),su varikliu manau kad problemu ilgai neturėtų būti (nebe reikalo juk ir Fendt'e tokie patys naudojami )Prieš pasirinkdamas Deutz'ą,konsultavausi su nemažai ūkininkų turinčių visokius traktorius,teko su nemažai jų pavažinėti,bet vis dėlto geriausia įspudį kainos ir kokybės,komforto,techninių parametrų atžvilgiu paliko butent Deutz Fahr.
×
×
  • Create New...