Jump to content

jaunieji ukininkai

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario jaunieji ukininkai paskelbtas turinys

  1. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Mielieji, niekas nešneka, kad verslui reikia reguliuoti kainas. Šneka eina apie tai, kad laisvoje ekonominėje rinkoje negali būti korteliniai susitarimai. O mūsų pieno perdirbimo rinkoje tie susitarimai akivaizdus. Valdžia nesiima jokių priemonių, kad tai pakeistų. Kai pavasari pas mus krito pieno kaina, nei Latvijoje nei Estijoje to nebuvo. Užsienio įmonės nustebusios, kad Lietuva būdama ES valstybė, nesugeba užtikrinti šioje srityje laisvos ekonomikos principų. Męs turime reikšti savo teises, nes pareigas vykdome kiekvieną dieną eidami pas gyvulius. Kooperacija? Aš už ją, bet ar męs mokame dirbti kartu? Manyčiau, kad ne. Liūdna, kad pienininkai tokie pasyvūs, na bet nieko čia nepakeisi. Linkiu visiems stiprybės ir atkaklumo išgyventi šią krizę...
  2. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Sveiki Mielieji ukininkasi, jei kas organizuos isvyka su srutoveziais iki seimo - mes uz. Kiek galima dejuoti ir nieko nedaryti? Na pamanyk susimokesime ta bauda ar atsedesime keleta paru. Bet parodytumete, kad ne is molio drebti esame. Paziurekite koks ZUM parengtas planas siai situacijai. Matete? Vien parama perdirbejams, o kas tie perdirbejai butu jei ne mes? Raso kad reikia skatinti investicinius projektus, greitesni PVM grazinima. Na gi cia nesamone. Kokias gali daryti investicijas jei nezinai ar zmonem atlyginimams surinksi? Koks PVM grazinimas jei neturesi uz ka pirkti tai nebus ir to PVM kuri gali susigrazinti. O ka daro ukininkus atstovaujancios organizacijos? Nieko. Visi atostogauja... P.S. Zemaitijos pienas mokes nuo rugpjucio 1 d. po 65 ct. Mes priduodame kas dvi dienas virs tonos.
  3. Nuoroda i koeficientus http://nauja.vmi.lt/cms/zemes-mokestis2. Mažinimo koeficientas 0,35 taikomas visuose rajonuose, o mokesčio tarifas kiekvienoje savivaldybe skirtingas.
  4. Ačiū, nusiraminau. Gaunasi beveik dvigubai daugiau nei paraitais metais.
  5. O iš kur Jūs traukiate tą mažinimo koeficientą?
  6. Sveiki, bet Panevėžio r. koeficientas 2,4 proc. , taigi pasiskaičiavome kiek turėsime mokėti ir maža nepasirodė. Pabandykite. Vietoje 1000Lt mokėsime 6000 Lt.Taigi, skirtumas yra? Grūdininkai be selekcinio mokesčio dar ir šita pajaus. Siūlau visiems pasiskaičiuoti, kad neišsigąstumėte ir pinigėlių atsidėtumėte. Kaip nauja valdžia taip nauji mokesčiai, kada visa tai pasibaigs ir bus galima planuotis išlaidas bent 5 metams į priekį?
  7. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Esu as koperatyvo narys, nemanai kad mes turime jiems padeti kovoti? Jei jiems nepavyks susitarti del investuotoju ir liks tokios kainos tai to koperatyvo ir nebeliks, nes daug kas pabegs del keliu centu.
  8. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Gal nebedejuojam ir kazka organizuojam? Kiek gali is musu tyciotis? Matote imkime pavizdi is saliu, kurios sugeba uz save pastoveti.
  9. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Liudna, bet matyt tikrai kaina turi dar labaiu kristi, kad apie vienybe galvotume. I nevilti varo toks zmoniu bukumas ir abejingumas.
  10. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Patikslinu, vienytis ne pries koperatyva Pienas LT, o pries vykdoma politika perdirbimo imoniu. Sis kainu mazinimas nukreiptas kad suzlugdytu koperatyva, kad zmones begtu is jo.
  11. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Bent koperatyvo nariai galetu susivienyti i tokia akcija, nes kitiems dar taip ziauriai kainu nenumuse(bent as kiek klausiau man dar visi gyresi kad gauna daugiau).Kiek is jusu kurie cia skaitote sutiktumete savo piena, bent paros pilti ant lauku ?
  12. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Gal pameginam toki reikala suorganizuoti? Tik nezinau nuo ko pradeti ir kaip tuos ukininkus sukviesti?
  13. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    as piena isvezu i miesta zmonem prie namu :)daug kas taip daro.savo tik 13karviu turim,dar is aplinkiniu biski dasiperkam bet nori visi kad po 1lt moketumem uz ltr....kada nuvaz i zalekalnio turgu veza zmones kazkr nuo marijampoles...pamatytumet kiek zmoniu stovi eilej ir kaip prekyba eina Labas, norėčiau paklausti kokios taisyklės yra jei sumastai pieną žmonėms parduoti? Jei vesčiau į miestą, tai nereikia veterinarų kažkokių leidimų? Ar dar ko? Kaip veiksmas vyksta?
  14. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Beje nereikia svarstyti ką reikėjo padaryti ar ką geriau galėjome padaryti, reikia sumastyti kaip šiandienai vyniotis, kad išliktume....
  15. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Žodžiu, perspektyvų pieno ūkyje nebematau.Ūkininkai, vienytis nesivienys, o su dabartine vykdoma "akciją sunaikinti Pieną LT " neliks ir stipriausio konkurento. Bus uždegta žalia šviesa perdirbėjams ir kas tada....?
  16. jaunieji ukininkai

    Pieno kainos

    Šis pasiūlymas yra teisingas, turime kažkada susivienyti, nes suvalgys mus, pieninkus. Gana visiems į pagalvę verkti ir kaimynams dejuoti. Aš tikrai prisijungčiau, nes tik taip mus išgirstų.
  17. man sis serialas labai patinka, tai tik vienintelis filmas kuri ziuriu. Na paneles manes nedomina, pasimokyti ten irgi nelabai yra ka, bet malonu matyti, kaip jauni protingi zmones dirba, remdamiesi ne tik nusistovejuse praktika ukininkaut, bet ir mokslo naujovemsi. Gaila, kad bent jau mano apylinkese nera totkiu imliu jaunu zmoniu kurie i ukininkavima ziuretu kaip i versla, o ne gyvenimo buda. Puikus filmas
×
×
  • Create New...