Jump to content

Gitanas

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Gitanas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Gitanas

    seryklos triusiams

    Triušiu šeryklos
  2. Gitanas

    Triušių auginimas

    Skaiste kas pas tave ten spec burokai
  3. Gitanas

    Triušių auginimas

    As tau pritariu ,nes ir as pats seriu tuo ka uzauginu tik grudus perku,ir tai galvoju pats kvieciu uzsiauginti, o ne kombinuotais pasarais. Aisku triusius per 3-4men nenupenesi, tenka auginti 5-7 menesius,ir ju auginimas nebrangus tik tiek kad darbo daugiau seriant ir valant, bet mesos kokybe nepalyginsi, bet pats valgai. Paziurejus parduotuveje i triusiu skerdiena kuri tesveria vos apie 1,2kg tai is jo ne kepsniu nepasidarysi. na kaip matau, bandziau perteikt zinias kurias keliolika metu kaupiau, o ypac paskutiniu metu, ir kurios man kainavo pinigus, viska bandziau perteikt nemokamai, bet ziuriu likau nesuprastas, todel nezadu daugiau cia reikstis, ziniom matyt teks dalintis uz pinigus, tada visi labiau isiklauso. Taigi mieli kolegos, sekmes keliant triusininkystes lygi Lietuvoje. Na tomeli tikrai nerieikia taip pikti viskas šeriant su kormu aišku kad mesa bus viena o šeriant naturaliai kita aš jau isitikinau 100% ir kita šneka apie priežiura ir visa kita kam taip šiauštis
  4. Gitanas

    Triušių auginimas

    Pritariu tau taip pat užaugini naturaliai be visokiu sintetiku ir E gal ir ilgiau auginti reikes bet bus naturalus galutinis produktas galima sakyt kad ekologiškas.
  5. Gitanas

    Triušių auginimas

    na va kokios pas mane šeryklos liuks graziai atrodo bet jas eina uzkrauti pasaru kad uztektu keletui dienu? Taip jas eina pripilti vienam patinui flandrui užtenka dešimčiai paru
  6. Gitanas

    Triušių auginimas

    na va kokios pas mane šeryklos
  7. Gitanas

    Triušių auginimas

    As nuo Kedainiu 4km prasau jei tik noras yra.
  8. Gitanas

    Triušių auginimas

    Prašau pas mane galima as vidurio lietuvoje gyvenu,apžiuret mano ukeli pasidalinti mintim idejom.
  9. Gitanas

    Triušių auginimas

    Čia buvo mineta kad kepenu nedet i šaldykli nės bus karčios ar išėmus jas išimi tulži neturetu but karčios?
  10. Gitanas

    Triušių auginimas

    Kastruodavau triju mėn. kuo jaunesnius geriausia tada lengviausia perneša bet sunku rasti nes itraukia i save.Galima ir nekastruot bet tada reikia daugiau narvu ir vietos.
  11. Gitanas

    Triušių auginimas

    Tik nuo 18metu. As kastruodavau bet kartais budavo ir nepavykdavo iseidavo žarnos per prapjautus kiausus reikia pataikit labai mažai prapjauti ir ta vieta užpildavau streptocido milteliais tokie geltoni buvo,nevisada ir matidavosi ka pjauti nes jie kaškaip sutraukia,tai ir dabar nebekastruoju o pačius aršiausius iškeliu po viena.
  12. Gitanas

    Triušių auginimas

    Sveiki,gal kas žinot kur gauti automatiniu girdyklu?Jei tik turit noro ir lešu investuot i didelia ferma tai kuo daugiau tuo geriau tik nepamirškit apie ligas ir nevisada padeda skiepai kaip šiemet ir nera ko ginčitis per beveik penkis puslapius o geriau patirtim pasidalint.
  13. Gitanas

    Triušių auginimas

    Sveiki nu priraset jus cia.veisliniai flandrai tiesiai is vokietijos su cipsais ausise su dokumentais 200lt bent cia vidurio LIETUVOJ.Parasykit kaip kas laikot ar ant tinklo ar kraiko,gal žinot to veislino tel nr kur alytuje ir gal kas auginat vienos melinuosius turit parduot
  14. Gitanas

    Triušių auginimas

    As tik viena karta suliaidau mažai kaip atvede tik 4 triusikus pradejau suleidinet su sinsilu patinu ir reikalai iskarto pasitaise vesdavo dauk.Dabar turiu belgu ir zelandu patinus,kalifornu-zelandu maisitas dvi pateles turi vestis ir avinu dvi pateles irgi tures greitai.As tai kalifornu arba zelandu tevines linijos nedariciau nes mažas triusis o didis priklauso nuo tevo palikuoniu jau cia patikrinta ir isitikinta seniai.
×
×
  • Create New...