Jump to content

tttzenius

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario tttzenius paskelbtas turinys

  1. Sveiki visi. senai čia besilankiau ,ir puslapis atnaujintas.Na dar kokia savaite po nauju metu ir baigiu darbu sezona, bent taip tikiuosi tad apsilankysiu dažniau.
  2. skambinkit tel praejusiame puslapyje.
  3. O per viršu užkraunamam galima imontuoti degikli grudini. Taip ,radviliskije jau ne vienas toks katilas veikia
  4. Labas. Kokie degimo kameros išmatavimai? Degimo kamera cilindro formos,jos vidaus matmenys: plotis 37cm; aukštis 74cm. Galima imontuoti be problemu, bet tokiais darbais uzsiimu tik pavasari ir vasara, nebent turit ygudziu prie suvirinimo darbu ir isimontuosit pats. Ps.dabar jau dega ir vien tik pjuvenos ir normalus medzio cipsai, plius maišymas bunkeryje.
  5. Labas. Kokie degimo kameros išmatavimai?
  6. Jus prekiaujat gal tais peciais jei taip brustelkit i pm kainas ir galimybes domina kurenimas avizu lukstu granulem 6-10mm Visada kas turi klausimų galit man skambinti: 861863071
  7. Labas. Degiklis liks tas pats. Keisis tik padavimas.
  8. jau su zenono gamybos degikliu cipsu nepakurensi nes ju tiesiog nepaduos i degimo kamera, nes gali sneka fipsai klyniti su vijom Sveiki. Uz porors savaiciu bandymai cipsais ir pjuvenom , itariu kad degs ir vieni ir kiti.
  9. Peciaus temperatura itakos neturi, itaka turi oro padavimo kampas, kiekis, oro srauto stiprumas atitinkamai su paduodamu grudu kiekiu ir ju silumine verte. Tai kaip neturi? Jei į tą patį pečių pripili grūdus ant malkų, grūdai gerai nesudega, tik suanglėja ir prie tų pačių sąlygų ant anglių viskas sudega, beveik nelieka pelenų. Jokie kampai, nei oras nesikeičia. Tai čia grynai tik temperatūra kita gaunasi pagal mane. Labas. As turejau mintyse granulini katila kur degimas vyksta galvuteje.
  10. Peciaus temperatura itakos neturi, itaka turi oro padavimo kampas, kiekis, oro srauto stiprumas atitinkamai su paduodamu grudu kiekiu ir ju silumine verte.
  11. Labas visiems. Atleiskit man, visai užmiršau kad kažkada prisiregistravau šiam puslapy.Nors mano pagrindiniai klientai ŽEMDIRBIAI, o aš pats kaimietis.Tad jeigu turite klausimu del šildymo grudinemis atliekomis stengsiuos i visus atsakyti. Zenonas
  12. Dabartines kainos nežinau pirkau vasara tai kainavo 9000lt su PVM .Katilus parduoda tel. 8 61863071 Zenonas. Aciu jums uz gerus atsiliepimus ir Labas visiems .
×
×
  • Create New...