Jump to content

salmas_11

Nariai
  • Pranešimai

    73
  • Prisijungė

Atsakymai kurių autorius salmas_11

  1. prieš valandą, dumoju pranešimas:

    Pereitame paraminiame laikotarpyje DGP turėtojai buvo lygesni už lygius. Deklaruojant DGP automatiškai atitikdavo žalinimo reikalavimus. Buvo tokių, kurie užuot sėję žirnius ir auginę juos piktžolėse nuėjo lengviausiu keliu - pasivertė GPŽ į DGP patys savo iniciatyva net nesulaukę 5metų, o dabar šaukiasi pagalbos. Kaip tu tai traktuoji? 

    Ir kaip ta solidarizacija apsaugos visus ūkininkus. Vieni atkūrinės, o kiti ars?

    Labai labai taikliai parasei, ypac paskutine dali. Vien per siuos metus, jau kai buvo labai stipriai kalbama apie pievu atkurima, dgp vienas po kitos are ir vargo nemate. Is manes net atime raudonuojanciu plotu kainas keldami, ir aciu dievui. Dabar mat, didziausia problema. Kaip sakant, nereikejo akis isdegus art, ypac kada jau buvo aisku jog jas atset reikes.  Bet as vis tiek uz tai, kad visiem padalintu po kazkoki procenta, nes tikrai yra tu visokiu pakampiu.

  2. prieš 22 minutes , Duncia pranešimas:

    Viso gero ukio plėtrai, viso gero planuojamam modernizacijos projektui. Ateitis visiskai neaiski, kai ukininkauji daugiamečių pievų krašte....visdar negaliu patiketi, kad niekaip neisprestas sitas klausimas. Kažkoks kosmosas, tikriausiai bandysim nedeklaruot tu DGP plotų. Planavom karves kitais metais isvezt ir 60 ha DGP isarti. 

    Kad kaip supratau kas modernizacija ima is vis asilo vietoj sedi, lyg privaloma tada jau atset tas pievas ir islaikyt visa laikotarpi projekto

  3. 16sėjo su sumo i leksciuota dirva, sausa buvo bet matyt noragas dregmes iskele, tai po 3dienu jau lindo lauk. Dabar jau eilutes matos normaliai. Pirmi seti rugpjucio 5 siandien jau tokie, buvo gerai zeme uzplakta bet daznai pasikartojantis  lietus matyt pagelbejo ir neteko perset.

    B771ACEA-B478-43C5-95DB-F0A9AA67AEE1.jpeg

    77C46407-114E-446E-9EE3-F87FAFFD7A68.jpeg

  4. prieš 2 minutes , Mantelis1 pranešimas:

    Dregmes per daug, dar nenukulti kvieciai po  kuriu turi but rapsai, planuoju set 60ha, su rapidu 2-3d, o kai tiek dregmes tai galvoju gal gerai butu,nes po rapido tai ten uzsispaus nevaikiskai,  bet kaip ir sakot trasos eis padrikai plius technologiniu nebus.. siaip idomu bandyt butu, bet nesinori rizikuot, jei bus laiko kazkokia dali gal pabandysiu.

    Tokiu atveju tada deciau dezute ant skutiko ir varyciau tiesiai

  5. On 2023-08-03 at 21:55, Mantelis1 pranešimas:

    Sveiki, kas sejat rapsa padrikai? Planuoju set po kvieciu, isdirbt noraginiu ir set su razienu akeciom su smulkiu sekladeze, nes sejant su rapido tipo sejama kazkaip arba per giliai gaunas arba kazkaip netolygiai, sunki sejamoji labai. Tai mastau kaip geriau ar bandyt padrikai ar visgi su sejamaja kartu su trasom.

    As seciau su rapidu. Pernai sejau su noraginiu visur paskui kombaina tiesiai i razienas, buvo dregmes tai pavyko neblogai,  pabaigiau su rapidu. Po rapido labiau patiko vien del trasu ir tech vezu. Plius po rapido gavos tikrai tolygiau, nezinau kaip butu su akeciom bet kai siemet daug dregmes, seciau turbut. Jeigu pas jus dregmes nera, nerizikuociau

×
×
  • Create New...