Jump to content

Ignas Daktaras

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Ignas Daktaras got a reaction from eho112 in Zirniai   
    Vilkaviskio rajone  ir sunkiai perka, tai per dauk skalduku tai kirminai  paede.. tenka vesti 30km.... nes nevisi punktai perka..ir siaip visad su jais sunku.. 
     
  2. Patinka
    Ignas Daktaras reacted to Marijus197 in kultivatorius   
    3.6m 7 vėžliu traukia, bet galiausiai pradeda kaisti variklis, 6 vėžliu nėra bėdos. Jei būtų prikabinamas kaip Genys 3.6m, gal ir nekaisdamas 7 trauktu.

  3. Patinka
    Ignas Daktaras reacted to manttys in Biologiniai preparatai   
    MAN VISKAS OK, kol žmonės nepradeda šnekėt fanatizmo be faktų. Chemijos gamybos adata, trąšų adata, bakterijų adata. Bet gal kai kurie sėdę ant smegenų išplovimo adatos? Kartais atrodo, kad būtent taip ir yra.
    O kas liečia naudojimą ar nenaudojimą, tai kiekvienas laisvas rinktis. Ir kiekvienam yra to pasirinkimo argumentai. Jei ari ar skuti, niekada nesuprasi kam reikalingas šiaudų greitesnis skaidymas, nes nesėji su sėjamąją , kuriai tie šiaudai stipriai trukdo.
    O požiūris, kad niekada nieko nedariau irgi rodo, kad yra ribotas mastymas. Kaip mano mama šiemet pasakė, kad ką čia sumastei šiemet rudenį purkšti, juk niekad nepurškei. Deja, su statišku mastymu toli neisi, Viskas keičiasi, turime ir mes keistis, bandyti naujus dalykus, eksperimentuoti.
×
×
  • Create New...