Jump to content

Zemaitys

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Zemaitys

  1. Kainos ir kokybes atzvilgiu jis man tinka. Greiciausiai ji ir pasirinksiu. Bet dar truputeli palauksiu. Vienoi firmoi jos gyre ir liepe dar palaukti. Zadejo lapkricio menesi atsivaryti nauja traktoriu, kaina panasi i zetoriu bet kokybe ir komplektacija zymei geresne. Sake kad lietuvoi tie traktorei sekmyngai dirba, bet nera firmos kuri prekiautu tais traktoreis, tai jie nori buti pirmi. Traktoriaus pavadinimo nesake, karine paslaptis.Tai lauksiu kol pasirodis.

  2. Jaunuju ukiniku parama tai bus, buvau nulekes i konsultavimo tarnyba, sake pavasari. Bet gali buti ivesti apribojimai kaskokie, pati gerai dar nezyno. Kai suzynos sake paskambins man ir pasakys. Pries kelias dienas skambino is lytagros vadibinikas sake kad sausio menesi prasides. Buria greiciausia, siulo dabar is lytagros viska pasiimti, o kai bus parama viska atiduosi jiems. Man tai cia kvepia aferyzmu.

  3. Laba diena, patarkit kokia sejamaja pirkti. Pradejau pavasari ukinikauti nuo 30 h. dabar isipleciau iki 120 h. ir dar plesiuos. Ukis grudinikyste. Sejau pavasari su sz 3.6 nepatiko, sena damusta, tai galvoju apie nauja sejamaja pirkti. Galvojau apie rusiska spu-4. Kaip jos. Ar vertos pinigu ir kokybes santykiu. Planuoju skirti iki 50000 t. is jaunuju ukiniku paramos. O gal kitokia, patarki.

  4. Laba diena, skaitau jusu komentarus ir nesuprantu ar geras tas zetorius fortera ar ne. Nes as taipogi esu nusiziurejas ji. Uz bielki zymei geriau atrodo ir kaina visai nieko, kiek as vakar domejaus su visais "navarotais'' kainuoja 127000t i parama jaunuju ukininku tilpciau ir dar liktu pinigeliu. Tai pasakykit ar verta imti ji. Turiu zemes apie 140 h. Ar geriau bielki? Bielki turbo jau turiu.

    Aplamai jis patvarus. Kabinciau, (jei patemptu) 4 vartoma pluga ir 5 m. germinatoriu, zeme vidutynio sunkumo. Patarkit ar gal dar yra kitokiu varijantu.

×
×
  • Create New...