Jump to content

Zemaitys

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Zemaitys pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Zemaitys

    Dubliai

    Gal zynot telefona Pasvalio agrodylerio ?
  2. Zemaitys

    Dubliai

    Laba diena, gal kas turit parduoti dublius ant bielkio 82, arba zynot kur gauti papigiai ?
  3. Tai tam ir reikalas, kad viskam reikia pinigeliu, patys gerai zynom kiek kainuoja technika. As manau pradziai pakaks kaip tavo. Asmeniskai man patiko tavo sejamoji.
  4. Labas Viktorai, norciau paklausti ar nebus sudetinga apseti 200-250 h. kaip su tavo sejamaja, ar geriau pirkti IDEA XL 3/2200 ?
  5. Tai reiks nulekti tiesiogiai pasjuos pasikalbeti, paderinti kaina. Nes man emailu atsiunte komercini pasiulima.
  6. Laba, kas siulo uz tokia kaina. Kiek as domejaus tai Kaune su komplektacija apie133 t. o Panevezi apie 135 t.
  7. Gal kas zyno, ar girdejo del jaunu ulkiniku paramos, siom dienoms, kada jos bus ar isviso bebus ?
  8. Laba diena, tai kaip tos sejamosios spu4. Ruosiuos nauja pirkti ar ant 150 h. jinai butu gerai ? Kaip seja, ar gerai iterpia sekla, ar tolygei sudyksta ? Setciau po germynavimo idarbio.
  9. Jinai yra ir pakabinima ir prikabinima, gali pasirinkti. Labiausiai ieskau prikabinamos. O sitas vederis nera panasus i lenkiska kur siule http://www.specagra.lt/zetor-traktoriai ... ea-3-900-s Vederis gal ir geras daiktas bet truputeli per brangu man siuo metu.
  10. www.vaderstad.lt Carrier Drill 300S O kaip sita, aprasyta apie ja tai grazei. I domu kokia kaina butu jos ?
  11. Kainos ir kokybes atzvilgiu jis man tinka. Greiciausiai ji ir pasirinksiu. Bet dar truputeli palauksiu. Vienoi firmoi jos gyre ir liepe dar palaukti. Zadejo lapkricio menesi atsivaryti nauja traktoriu, kaina panasi i zetoriu bet kokybe ir komplektacija zymei geresne. Sake kad lietuvoi tie traktorei sekmyngai dirba, bet nera firmos kuri prekiautu tais traktoreis, tai jie nori buti pirmi. Traktoriaus pavadinimo nesake, karine paslaptis.Tai lauksiu kol pasirodis.
  12. Viskas valio, gauni is Lytagros tehnikos uz procentus kol gauni parama ir su jais atsiskaitai. O jei jos negauni kas tada ? Geriau jau pakenteti kol patvirtins parama
  13. http://www.specagra.lt/kongskilde/1/654 ... eed-ht-300, buvau nusiziurejas sita Kaune. Bet vadibinikas (pasirodo yra dar zmoniu) iskar pasake kad ''bijok kaip velnias kryziaus'' sitos sejamosios, bek toliau nojos. Sake nepatvari, ir remontas nepigus. Gal kas turit sitokia?
  14. Jaunuju ukiniku parama tai bus, buvau nulekes i konsultavimo tarnyba, sake pavasari. Bet gali buti ivesti apribojimai kaskokie, pati gerai dar nezyno. Kai suzynos sake paskambins man ir pasakys. Pries kelias dienas skambino is lytagros vadibinikas sake kad sausio menesi prasides. Buria greiciausia, siulo dabar is lytagros viska pasiimti, o kai bus parama viska atiduosi jiems. Man tai cia kvepia aferyzmu.
  15. O kaip su kuru ar labai rijikas? Kiek mazdaug vienam jaktarui ariant reikia kuro ? Tai kiek supratau visai patenkintas zetorium, uz bielki geresnis ?
×
×
  • Create New...