Jump to content

sauliuszioma

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Prisijungė

  • Lankėsi

sauliuszioma pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki. Aš norėjau paklausti kokio galingumo reikia dėti akumuliatoriu į kubota 1600 B nes tas kuris buvo idėtas kai pirkau nusprogo.
  2. Sveiki vis aš norėjau sužinoti kaip veikia galinės traukės aš turiu omenyje pricėpas kas ji kilnoja ar ten viduje yra cilindras ar kasnors kitas. Dar pas mane yra hidro išėjimas ir jungiasi šlangos aš norėjau sužinoti ar stiprus yra hidro siurblys ar man priekaba isverstu noriu pasidaryti išvertama.
  3. sveiki. As katik pasidariau stumdytuva prie kubotos 1600B 1,10 cm pločio stumia pasakyškai žemes ar kanors kita. Bandziau zemiu kruva paskleisti tai ore kaip su vikšriniu nes stumdytuvo šlaunis dariau nuo galinio tilto i prieki tai kai stumi priekio nei truputi nekelia. Taip jis stumia visu savo svoriu, o jei padarysi nuo priekinio balkio tai tada kelia labai prieki ir nieko gero is to nera.
  4. A6 tai labai esu patenkintas su viska apsidirbu valdau zemes apie 60 arų as turiu omenyje ariamos ir visai esu patenkintas o su freza ankščiau darydavau tai labai letai vyksta ir ziurint i kura sunaudojami tai skirtumas yra didelis paskaui pamaciau pas kaimyna kaip jis su tokia pacia technika varo su drapaku ir as pasidariau ir esu labai patenkintas.
  5. Va pasidariau sitoki drapaka labai gerai drapakuoja ir antra pavara tempia gerai kartu su grumslu smulkintuvu.
  6. Butinai atsiusiu foto plugo, drapako su grumslo trauskituvu ir kai dirba nufilmuosiu.
  7. Labas as tai pasidariau gavau galine asi ligtai volvo masinos su ratais ji tuom gerai kad ji yra keturkampė nusipirkau metala 40x70 3mm storio dugno karkasui dejau pora skersiniu o bortams dejau 40x40 3mm storio tai yra kampuose o per viduri plonesnius digna isklojau 3mm skarda bortus is storesnies padariau ir zinokite liuks gavosi. Bortu aukstis 40 cm, plotis 110 cm. o ilgis 2 metrai pakraunu kuba zvyra gaunasi pilna priekaba.
  8. Aš tai pasidariau iš arklinio pluga tempia kaip arkliukas vieno korpuso KUBOTA B1600 4wd. Dabar darausi drapaka bandysiu deti 7 arba 9 S raides kai isbandysiu parasysiu. Ka paveža. Manau kad turetu pavezti bet pas mane yra labai kalvota zeme apie namus.
  9. Sveiki as norejau jusu pakluasti ar yra kurnors pas japoniska traktoriuka hidraulinio tepalo filtras jei yra tai kur parasykite ACIU
  10. Labas visiems turiu klausima as turiu isigijes traktoriuka KUBOTA 1600 B dvieju varomu tiktu darau pobiski kultivatoriu su S dantimis ir turiu klausima kelis dantis reiketu deti kad nebutu per daug as galvoju deti 9 dantis gal turite kas nors pasidares laukiu patarimo.
  11. Labas greičiausiai alkuninis gali buti trukes cia tai blogiausiai o geriausiu atvieju degimas galejo pabegti.pabego
  12. Sveiki norejau suzinoti koks tepalas yra pilamas mini traktoriaus japono kubota i greiciu deze ir gidraulika kiek zinau tenais yra bendras tepalas. ACIU
  13. Sveiki jo moto valandomis man irgi kelia į tarimą man teko nemazai ju matyti as turiu uomenyje traktoriukų. Viena maciau net apie 300 moto valandu o pats traktoriu atrode nekaip sedyne nuplysusi, bus toks variantas kaip automobiliais.
  14. Man teko vaziuoti gal biski mazesni atstuma bet as vaziavau per dirvas per laukus i pro visokius tarakynus ir tai babodo vaziuoti , o jei vaziuoti keliu viena karta galima o jei daznai tai biski traktoriuko gaila as bent taip manau.
×
×
  • Create New...