Jump to content

Tankystas

Nariai
  • Pranešimai

    76
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Tankystas

  1. Chebra turiu klausimą dėl papildomo hidro skirstytuvo ? Pas mane iseki tu2100 gal kas gali patart foto idėt kaip pajunkt hidro skirstytuvą prie traktoriaus. Pagrindinis klausimas , ar reik iterpti slangą į pagrindinius aukšto ir žemo spaudimo linijas ar galima kurnors po sedyne varštą atsukt ir pajunkt , nes ten dauk varstu .

    apie skirstytuvą priekabos išvertimui - nenorint, kad traktoriuko hirdolas maišytūsi su bbž kokio senumo savo ar kaimyno priekabos cilindro turiniu, galimas toks variantas:

    IMGA0110Large.jpg

    Pagamintas iš hidrolo rezervuaro, T-25 skirstytuvo ir hidraulikos komponentų. Veikia nuo darbinio veleno. Verčiama rankenėle, esančia ant paties įtaiso.

  2. Kalbu iš savo patirties. T-25 nuo nusipirkimo nebuvo nei metų kad štuką litų sukišt į jį nereikėtų. Starteriai, siurblys, purkstukai, variklio remontai (pats nemoku remontuot), tepalai aišku bėga per visus galus kaip pas visą rusišką techniką ir tt ir pan. Ir pikčiausia kad nesvarbu kiek į jį kišta, nesvarbu kad pusė dalių naujos nupirktos buvo jis vistiek vos kurdavosi, jėgos visiškai nelikę pas jį, vienas tiltas (realiai japonas mano dabartinis su 4wd daugiau pavelka), atbuliniu lėčiausias bėgis neveikia kaip ir pas visus rusus ir tt. Žodžiu pinigų sukišta dhuja - tolko nihuja.

    Tuo tarpu japaškei per metus kuriuos jį turiu NIEKO nereikėjo remontuot (tfu tfu tfu). Pas mane 20Ag, 4wd, su kabina. Pasidarau VISKĄ ką su T-25 darydavau, + sode medžių nebeaplaužau veją pjaudamas, visur telpu į mažiausią tarpą su juo, tempia daugiau ir geriau negu T-25, ekonomija nepalyginama.

    Su freza kelis kartus perėjęs per prieš tai buvusią pievą bandysiu sėti javus ten. hektarą su trupučiu išdirbau laisvu laiku. Kam to arimo reikia, jei ir taip puikiai žemę įdirba?

  3. Sveiki,

    darbo užmokestį aišku ne visiem darbams, bet daugeliui galima padaryti su fiksuota+kintančia dalimi nuo išdirbio. Tai žmogų skatina (arba kitus atvirkščiai) dirbti ir užsidirbti.

    Turi būti įtraukta motyvatoriai, ir demotyvatoriai, kurie didina ir mažina užmokestį.

    Sėkmės! :icon-geek:

    Stebūklą pasakei, popierinė vadybos teorija :lol:

  4. Medžiotojai neatlygina, nes vilkus medžioti jiems dabar draudžiama, o šernus - galima, dėl to ir atlygina (manau).

    Misla teisingai pastebėjo - įstatymuose įtvirtinta teisė ginti savo nuosavybę į nieką nesikreipiant. Tik šiuo atveju yra nemažai niuansų, nes ginamasi nuo žvėries, taigi veikti reikia būtinojo reikalingumo sąlygomis. Paprasčiausias variantas turint tinkamą ginklą - patykoti ir nušauti taip, kad niekas nematytų :lol: . Bet kad tai būtų teisėta kam nors pamačius ir pranešus, nušauti reikia savo valdoje (ne miške vaikščioti ir ieškoti), kai puolimas jau pradėtas (tada, kai jau puola gyvulius, pageidautina kad jau būtų įkandę, o ne kai dar tik eina link gyvulių) ir iškart apie tai pranešti. Dar galima nušauti bet kaip ir bet kur, bet pranešus sakyti, kad vilkas TAVE puolė ir tu gyneisi, bet tada reikia šaudyti iš ginklo, kurį turi teisę nešioti savigynai.

    Bet faktiškai Tomas teisus - kai mus nubaust tai visi tik ir laukia, tavo nuostoliai - tavo bėdos, o kai gini savo interesus kad tų nuostolių nebūtų - paskui dar turi įrodinėti, kad nesi dramblys, bo matai vilkas yra valstybės turtas, ir jo šaudyti negalima, o jam tai vos ne viskas galima. :eusa-snooty:

×
×
  • Create New...