Jump to content

macke

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius macke

  1. tai va man nesusilygindavo. paspaudinek tuos fiksavimo sratukus, ar nera laisvumo. jeigu ju neuzspaudzia, tai bus apatiniai siek tiek ikrite. jeigu su fiksavimu viskas ok, tai jau ziureciau toliau - pirmiau stucerius, padargo sistema. kartais tikrai buna kokia nesamone uzsiorinus, bet jeigu sakai, kad veikia, tai veikia.

     

    Pamegink ikisti vienos slangos galus i ta pora, ar vaiksto normaliai tepalas per griztamaji. jeigu metys ir slanga, tai jau kazkas su tavo porom negerai

     

    Kaitaliojom su tom pačiom plūgo šlangom, veikia įvairiom kombinacijom ant dviejų porų, o trečioji nei pro kur. Žiedeliai susilygina ir viskas atrodo tvarkoj bet vistiek spjaudo.

  2. man taip buvo su mechaninem porom, tai nusiemus apsaugas mates, kad negrizta fiksatorius atgal ir neuzspaudzia sratuku. nezinau, ar jie nuo ilgo nenaudojimo sunkiai vaiksto, ar kazkas kito, dar nepriejau rimtai prie sio klausimo

    Kalbi apie plastikines apsaugas? Čia jų nėra. Kaip matosi iš galo - mova susideda iš 3 žiedų, Jie ten tarpusavy visaip kaip vaikšto, Įkišus movą atrodo jog jie visi susilygina ir tvarkingai atsistoja į vietas.

  3. Sveiki, 

     

    turim problema su traktoriuku. 

     

    Dvi iš 3 hidraulo porų veikia kažkaip kreivai. Su kiekvienu pajudinimu išspjauna šlangas iš skylių. Bet tik jungiant hidro porą viena kryptimi, priešinga viskas kaip ir veikia. Paskirstytojas elektrinis.  Atrodo kad kai vienoj šlangoj paduoda slėgį, kitoj neatleidžia į grįžtamą. 
    Varikliukai sekcijų darinėjimui atrodo veikia - buvom atjungę - sukiuojasi į abi puses

     

    Gal kam Theke susidurti su kuo nors panašaus ir žino kur ieškot ligų?

  4. o Jūs bent pasiskambinote vadybininkams kiekvienos firmos, iš kurių renkatės traktorius? paprašėte komercinių pasiūlymų, pasižiūrėjote kokios komplektacijos Jus domintų? galop, ar kainų klausėte? nes paskaičius Jūsų postus, susidaro nuomonė, kad renkatės traktorių iš lankstinuko apie jį nieko nepasidomėjęs.

    Labai gerai pasakyta, pirmas dalykas ką reikia padaryti tai gauti komercinius pasiūlymus su konkrečia komplektacija. Tada galima lyginti.

    Dėl "geros" fendt komplektacijos - ar tikrai reikia visų "super duper" navarotų kurie kainuoja nemažus pinigus? Nesakau kad jie nebus išnaudoti (nors labai didelė tikimybė).

    Dar vienas punktas į ką reiktų atkreipti dėmesį - servizas. Kaip greitai galima gauti dalis ar remonto paslaugas. Čia jau irgi kiekvienas turi savo nuomonę.

    Tai tik keli punktai kuriais reiktų vadovautis renkantis mašiną...

  5. Jei yra ISO BUS ir razetė, tai matyt ir yra. Kodėl Fendt turi tik deklaruot kad yra, bet neįdėt, o JD įdėt? Kitas dalykas, tai kol pas mane viskas gerai veikia su Horsch monitorium, nematau jokio reikalo viską suplakt į vieną monitorių. Traktoriaus parametrus irgi reikia stebėti. Va jei kada turėsiu 724 su 10,4" monitorium, tada galėsiu per tą patį matyti traktoriaus parametrus, padargo pajungto per ISO BUS parametrus, automatinio vairavimo žemėlapį ir galinės kameros vaizdą vienu metu, nes ten ekrano vaizdas dalijasi į 4 dalis. :D

    Na galinio vaizdo kamera tikrai nuostabus reikalas.

    Kas liečia vieną ekraną - pasirinkimas tarp vairavimo valdymo (su žemėlapiu) ir sėjamosios valdymo yra vieno mygtuko paspaudimas. Mano galva tai kliūčių nekelia, ir nereikia bereikalingai blaškytis sukiot galvą, fokusuot dėmesį į skirtingus taškus. Mažiau vietų kurias reikia stebėti. Be to, dirbat lauke su vairavimu, vairavimo valdymas paprastai reikalingas tik atvažiavus į lauką, pasižymėti trasą. Daugiau tereikia aktyvuoti vairavimą mygtuko paspaudimu. Pas mus šis aktyvatorius įmontuotas panelėje prie visų valdiklių ir perjunginėti vaizdo nereikia.

    Na bet kaip bebūtų, šis jungimas buvo dėl sportinio intereso, bet manau pasiteisins ir taip bus naudojama nuolatos.

    Man kaip programeriui būtų įdomu pačiam sukonstruoti prietaisą, kurį atpažintų kaip iso bus įrenginį. Būtų nuostabu, jei swatch control galėtų valdyti turimą purkštuvą (kas kol kas yra neįmanoma).

  6. Pajungimas yra paprastas, nesvarbu ar traktoriuje yra isobus jungtis ar nėra. Svarbu kad būtų monikas isobus'inis, padargas palaikytų isobus (iš tiesų o ne tik lipdukas kad palaiko). Čia verta pasidomėti prieš perkant pas gamintoją. Dokumentacijų, manualų ir t.t. tikrai yra, tik paieškoti reikia.

    Tokiu atveju perkant galima neimti papildomo monitoriaus (nereikės lėpti stalčiuje).

    Pajungimas - viso labo reikalingi 3 laidai.

    Google jums padės išsiaiškinti kaip veikia iso bus standartas.. kas liečia padargo pusę - jungtys, kištukų pin layoutas taip pat yra minėtuose manualuose. O tada tiesios rankos, lituoklis ir pasidarot kabelį už 10lt. Sutaupot visą papildomių dėžių kabinoje. Ir greita ir pigu :)

×
×
  • Create New...