Jump to content

Robys

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Robys

  1. Na zemes pas mane apie 30ha. Geros 20 bet visa isnuomaves. Likusi krumai slapynes tai ten ir darbuojuos. Issikasiau pora tvenkiniu. Noriu paverst dirbama zeme. Dar salia apleistu yra tai po hektara po hektara vis dasiperku sutvarkau ir dideja tas ukis. Tai ir galvoju i ateiti kad 50ag bus mazoka.

  2. prieš 5 minutes , Auguliss pranešimas:

    jai labai nori belarusa tai pirk nauja, tu devetu kainos tai isvis kosmines, yra tokiu varijantu kad tam tikru metu bielkis dabar kainuoja brangiau nei kad jis naujas kainavo

    Na naujas aisku naujas. Man ir finansai leistu. Bet kad as jam to darbo neturiu tiek. Ziema i pamiske pasimalkaut. Pavasari pasifrezuot koki pushektari sejai. Vasara apie tvenkinius zole numulciuot kokius 2-3 ha. Dar kaimynui kokiam padet tai ir viskas. Na ir siaip paart papjaut pagrebt pavezt tik aisku ne simtais ha.

  3. Sveiki vyruciai. Kaip sakoma pavasaris ne uz kalnu. Gal kas kokiu pasiulymu turit kur koki bielkiuka nulekt apziuret. Apvazinejau Lt apziurejau keleta tai kainos uzverstos gerokai. Na uz gera tikrai nepagaileciau bet nieks ne garantuos kad senukas sauniai vaziuos. Ar visdelto imt nauja. Kaip manot. Dekui.

×
×
  • Create New...