Jump to content

Robys

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Robys paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Ieskau frezos prie mtz 920. Kokia vyruciai patartumet rinktis. Horizontalia ar vertikalia. Kokio plocio. Ir kas turi ir dirba kokie pastebejimai. Pliusai minusai. Dekui. Visiem geru darbu.
  2. Robys

    Perku mtz

    Sveiki MTZ turetojai ir myletojai. Nusipirkau ir as traktoriuka. Mtz 920. Gal galit kas papasakot apie hidraulines pakabos valdyma trosais. Aciu.
  3. Robys

    Perku mtz

    Sveiki vyruciai. Vel prie tos temos. Radau airijoj keleta belarusu. 920 be turbo,balkinis,paprasta pakaba 2011. 650 m/h. Su parvezimu +/- 15000 eur. 820 balkinis be turbo nezinau pakabos 2014, su 350 m/h su parvezimu irgi panasiai. Kaip manot. Kita savaitgali leksiu apziuret.
  4. Robys

    Perku mtz

    Na zemes pas mane apie 30ha. Geros 20 bet visa isnuomaves. Likusi krumai slapynes tai ten ir darbuojuos. Issikasiau pora tvenkiniu. Noriu paverst dirbama zeme. Dar salia apleistu yra tai po hektara po hektara vis dasiperku sutvarkau ir dideja tas ukis. Tai ir galvoju i ateiti kad 50ag bus mazoka.
  5. Robys

    Perku mtz

    As ir apie tai galvojau. Bet ziuriu biski ir i prieki. Gal prisides kazkiek ko nors. Taip kad galvoju bielkiukas buts pats tas. Ir pasiremontuot sugebu ir detaliu kainos nesikandzioja.
  6. Robys

    Perku mtz

    Na naujas aisku naujas. Man ir finansai leistu. Bet kad as jam to darbo neturiu tiek. Ziema i pamiske pasimalkaut. Pavasari pasifrezuot koki pushektari sejai. Vasara apie tvenkinius zole numulciuot kokius 2-3 ha. Dar kaimynui kokiam padet tai ir viskas. Na ir siaip paart papjaut pagrebt pavezt tik aisku ne simtais ha.
  7. Robys

    Perku mtz

    Sveiki vyruciai. Kaip sakoma pavasaris ne uz kalnu. Gal kas kokiu pasiulymu turit kur koki bielkiuka nulekt apziuret. Apvazinejau Lt apziurejau keleta tai kainos uzverstos gerokai. Na uz gera tikrai nepagaileciau bet nieks ne garantuos kad senukas sauniai vaziuos. Ar visdelto imt nauja. Kaip manot. Dekui.
  8. Robys

    Perku mtz

    Sveiki. O ka vyruciai galvojat apie firma "OHROMA" ar kaip ten ji vadinas. Ar ten suremontuoja nudazo ir parduoda. Ar tik padazo pardavimui. Gal kas susiduret su situo reikalu. Buvo keletas neblogai atrodanciu skelbimuos.
  9. Robys

    Perku mtz

    As suprantu naujas yra naujas ir finansai leistu imt,bet per didele prabanga laikyt ir pilnai neidarbint.
  10. Robys

    Perku mtz

    Mes turim viena mtz 82, 93 metu. Tai pirkom is Tytuvenu. Dirba viska,aisku ne simtais ha bet darbo turi sociai. Tai dar niekas rimtai nedaryta. Tik sankaba ir starteris pakeista. O pirkom pries 7 metus. Kantrus.
  11. Sveiki. Zadu pirkt mtz nuo 82 iki 952. Ukis nedidelis. Uz gera tikrai nepagaileciau. Noreciau pirkt kaip sakoma "nuo lauko". Gal kas ka pasiulyt turit. Dekui.
  12. Robys

    Mtz hidraulas

    Tai cia jokios bedos ner reiks kur bakeli pritaisyt. Tik galvoju gal cia kas taip dare gal patarimu kokiu. Kaip prie ko ir kur. Minciu tai yr.
  13. Robys

    Mtz hidraulas

    Na didelio cia nereik. Truksta gal kokiu 3-5 litru. Dariaus priekaba kad pastatyt stacia nes skirta prudams purvui moliui. Per pandemija dare tai 10 tonu cilindra idejo nes kito neturejo. Na ir neperspejo kad su beleriu neiskelsi.
  14. Robys

    Mtz hidraulas

    Na tai cia aisku. Bet kur ir kaip priyaisyt.
  15. Sveiki visi. Turiu klausima. Kaip padidint hidraulinio tepalo kieki mtz. Nes pasidariau dumperi bet cilindras per storas. Neiskelia iki galo.
×
×
  • Create New...