Jump to content

Lytagra-Tadas

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Lytagra-Tadas

  1. Deja Vytai turiu nuliudinti, pas mane tik tiesiu lakstu bokstai :( galiu pasiulyt banguotus vokiskus, bet ju kaina yra visiskai nelietuviska.

    O tiesus 1000 t (tiksliau 1067 t) tonu (12 metru diametro) pas mane kainuotu grubiai 122 000 lt. Kaina gal gasdina, galbut rinkoje yra pigesniu variantu. Nebandysiu dabar cia vadybos kist - tiesiog tokis paskaiciavimas yra grubus, nes kiekvienu atveju reikia ziureti pagal esama situacija pas ukininka, o komplektacija nuo to keistis :)

    Komplektas:

    Sieneles, stogas su remu temperaturos matavimo sistemai, aptarnavimo liukai antroje juostoje ir ant stogo, kopecios iki stogo, aktyvia ventiliacija (ant stogo besisukantis "grybas"), pilnai perforuotos grindys (perforuoti lakstai), blokeliai (620 vnt), apibegantis sraigtinis transporteris, iskrovimo transporterio pajungimo sklendes (bokstui prijungti prie pasirinkto iskrovimo budo - grandiklinio ar sraigtinio transporterio), vokiskas ventiliatorius 5.5 kW (galingumo pakanka - isbandyta ZUB "Bernatoniai")

    Jei rimtai domies ir planuoji kazka plesti - parasyk PM. Tada jau tikslingai, su pageidaujama komplektacija bendrautume :)

  2. Jei imti michal bokstus (kurie be apibegancio ir grudams pasiekus apacia reikia kastuvu pasidarbuot), tai 120 t kaina sukasi apie 17 000 lt su atvezimu, o pigiausi rinkoje didesnes apimties bokstai su pilnesne komplektacija (apbeganciu, ventiliatorium ir t.t) 300 tonu apie 45 000

    Mazu su apibeganciu bent as nerekomenduociau, nes 1 kub. m. sandelio kaina bus per didele ir per ilgas atsipirkimo laikotarpis.

  3. arba pas ukininka skaiciavo kiek tonu per diena prikula.....

    Sita eilute kazkaip skaitau parasyta su ironija :)

    Tai jei galima, gerb. Deivi, as jums klausima uzduosiu. Jei zmogus turi "gyva velnia" 10 kubu priekabu, laukai salyginai arti grudu elevatoriaus, kokio tipo priemimo duobe siulytum?

    P.S.: visdelto dienos prikulimas turi prasme skaiciuojant duobes dydi ir nasuma:) O gal as klystu?

  4. o duobe reikalinga tokia kokia didziausia priekaba turi. O transporteriu ir kitu irengimu pajegumai turi visa turini suryti iki sekancios atveztos priekabos. Kitu atveju vistiek kad ir kokia didele duobe bus kalnai tik kaupsis ....

    Dar prideciau, kad galima ir kitaip paskaiciuot duobes dydi >>> paskaiciuot kiek per diena max tonu nukule praeitais metais (jei isigyta per metus papildomai kombainas, ivertinti jo max nasuma), padalint ta skaiciu is kulimo valandu ir taip nusistatyti transporteriu pajegumus

    Dazniausiai jei tai 20-30 t/val, uztenka duobes be transporterio (Norija pastatoma -2 m. 0.0 m tasko atzvilgiu), jei daugiau - reikalingas transporteris.

  5. Priklausomai nuo stovio.

    Pigiausia dziovyklele (stacionaria is Lytagros) galima isigyti uz 75 000 lt + pvm (nasumai 9 t uzkrovimas, 100 tonu kvieciu per para)

    Tavo atveju reikia paziuret kaip kas issilaike ir kokie bent preliminarus nasumai. Tada susizinot nauju kaina, padaugint jei normalus stovis is mazdaug 0.5 :) ir tiketis gero biznio :)

    P.S.: Manau tai butu paprasciausias butu susizinot apytikre kaina.

  6. Na kiek as zinau, kazkam isskirtinai nebus suteiktos galimybes iranga pardavineti be PVM is kitos salies. Tulas ukininkas, noredamas isigyti boksta naudodamasis Europos pinigais, tures susimoket PVM. O kad kainas dazniausiai pateikia visi gamintojai be PVM, yra kita medalio puse. Nezinau - gal as jau pasenusia informacija cia sneku?

  7. Gerb. Baltic,

    Tamsta turbut esat nesusipazines su MICHAL produkcija. Tamstos siulomo boksto aukstis - 4100 mm . Jis yra ploksciadugnis. Kiekviena kart ji iskraunant, reikia ilipt i ji vidun ir isvalyt likuti grudu.

    gerb. MM,

    jei grudai ne ilgam saugojimui (tipo kompensacinis bokstas), galima galvoti apie bokstus konusiniu perforuotu dugnu (nuo 15t iki 214 tonu kvieciams) arba bokstai konusiniu dugnu (nuo 35t iki 240 tonu kvieciams)

    pirmuoju atveju ventiliuojamas visas dugnas. kadangi konusas 33° iskrovus si boksta lieka kazkur maisas grudu

    antruoju atveju bokstas ventiliuojamas per "Taskines" perforuotas angas boksto apacioje. siuo atveju konusas 45° ir grudai issivalo pilnai.

    Antrasis boksto tipas yra tinkamas naudojant ji "ekspedicinio" boksto principu. tereikia tik "technologinio" sprendimo ji paversti tokiu :)

    Nuorodos:

    bokstas konusiniu perforuotu dugnu

    bokstas konusiniu dugnu

  8. priejo reikalas isigyti gera grudu valomaja,apie 30-40t/h pasidalinkit mintimis kokias turit? kaip dirba? planuojam pirkti nauja.

    Vadybininko zodziu vistiek nepatikesit, tai siulyciau jums tiesiogiai nuvykti pas viena ukininka tavo apylinkese, kuris yra isigijes lenkiska valomaja BS50. tolimesne info i PM :)

  9. Pneumatinius transporterius AB "Lytagra" gali pasiūlyti pagamintus Lenkijoje, Vokietijoje arba Austrijoje.

    Transporterių našumas nuo 8 iki 33 tonų per valandą (transportavimo atstumas - 10 m.)

    Maksimalus transportavimo atstumas iki 150 metrų (maksimalus našumas prie tokio atstumo 12 tonos per valandą)

    Taipogi siūlome pneumatinius transporterius, veikiančius nuo traktoriaus veleno (našumas 20,4-61,9 prie 10 m. transportavimo).

    Maksimalus transportavimo atstumas iki 140 metrų (maksimalus našumas prie tokio atstumo 24,4 tonos per valandą)

  10. Sioje loterijoje tamsta Dariux laimejot :)

    Rinkoje dabar yra nasiu ir pakankamai pagal savo galimybes pigiu ventiliatoriu.

    Pvz. Musu imones idiegtame 1000 t bokste (apie 10 metru i virsu) pilnai pakrovus ventiliacija atliekama su vokisku 5.5kw ventiliatoriumi, kurio sukuriamas oro srautas yra pie 13000 m/h seniau ten stovedavo lenkiski du ventiliatoriai ant boksto po 7.5 kw :)

    Vat tokia ir aritmetika ;)

  11. Michal bokstu ventiliacija - 100% perforuotos grindys. statosi jos ant blokeliu, kuriu ismatavimus galime duoti jums arba "prisegti" prie pasiulymo.

    pajungimo skyle turi pats klientas issipjauti. del ventiliatoriaus pajungimo - issipjaunat kur statysit ventiliatoriu skyle ir komplekte esancio adapterio diam. 160 mm pagalba pajungi.

    su dziovinimu - jei snekam apie mobilia dziovykla, tai galima ikist i iskrovimo rankove sneka ir juo paduot i dziovykla grudus. galima ir su pneumatiniu ta daryt, bet skaiciuojant energetinius isteklius, tai tikrai ne pats geriausias sprendimas.

    jei snekam apie stacionaria, sie siulomi bokstai nelabai tinka arba paciam reikia sistema susikurt, kad grudus paduoti i dziovykla/norija

    P.S.: Galit parasyt man AZ su jums iskilusia problema ir as pasistengsiu sumastyt ka nors:)

×
×
  • Create New...