Jump to content

bivakas

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario bivakas paskelbtas turinys

  1. tai va. jei darbas toks, kad nereikia traktoriaus tai kodel nenaudoti keturracio. pigiau bus.
  2. ka reiskia keturratis darbui? ar lt juos kas perka darbui? na nusiperki pramogai o kai reikia ir priekabuke patrauki ar nuvezi ka nors kur nors, bet manau ne daugiau... na pas mus lt nelabai apie juos galvoja kaip darbui. o danijoje beveik kiekvienas ukininkas turi bent po viena. siaip jei nedidelis plotas kur traktoriaus neapsimoka kurti, galima naudoti keturrati prikabinus padargus. ir pravazumas geresnis nei traktoriaus.
  3. to dar nemaciau, bet visko gali buti... anyways benzininis greitesnis o ir to benzo ne marias ryja... as uz benzus na as cia apie Arctic Cat kompanijos keturracius. Tiesa, benzininis variklis yra daug dinamiskesnis. Ir jei pirkti keturrati ir darbui ir pramogai tada tik benzina. Jei tik darbui tai pigesne eksploatacija bus dyzelinio. Siaip benzininis vartoja 10-15 litru 100 km.
  4. as nenusisneku... dyzelinis yra 250 eur pigesnis nei benzininis keturratis
  5. pasiskaiciuok kiek benzino nusipirksi uz benzininio ir dyzelio skirtuma, ir suprasi kad neapsimoka dyzelio pirkt... Istiesu tai pazvelgus pvz 700 kub cm benzininio ir 700 kub cm dyzelinio keturracio kainas tai dyzelinis yra nesmarkiai pygesnis. Dyzelinis yra iki 50% ekonomiskesnis, turi sukimo momenta geresni ir variklio eksploatacinis resursas yra daug ilgesnis. Pvz Arctic Cat kompanijos Dyzelinis keturratis buvo sukurtas patenkinti amerikos kariuomenes bei stambiu ukininku poreikius.
  6. baltijos shalyse nebus. bet artimiausia yra maskvoje. siaip kai pastatys sia trasa tai ji ieis i geriausiu uzdaru slidinejimo trasu 5-tuka pasaulyje. cia pagal techninius parametrus.
×
×
  • Create New...