Jump to content

bielkis

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius bielkis

  1. Is kur traukei apie parasparni?

    Posukius galima butu daryti jei nebutu durnos konstrukcijos virsutineje "amortizuojanciu" cilindru dalyje kieta jungtis. Perdarineti reikia i paslankaus ziedo konstrukcija, tokia kokia yra tvirtinime prie sekcijos, ir germinatoriu prie posuki butina iskelti vistik.

    Pats skraidau treti metai.Jeigu tas pats Coala esi kaip ir paramotors uzsiregistraves, tai zinau, kad domiesi.Atskrisk, apziuresi kaip mano padryta konstrukcija dabar "Genio".Problemu nebeturetu iskilti del luzinejimo cilindru.Istaise vyrai ta klaida.Ar tiesiai is Petro pirkai ar per firma kokia nors?

  2. Sveiki,

    Du kartu isverte cilidrus baltosios skiedros gamintame germinatoriuje. Viena karta cilindras buvo pakeistas, kita karta pareiske, kad cilindram ir guoliam garantijos neteikia. Nors sutartyje nera nieko pamineta, kad siom dalim garantija neteikiama. Gamintojas aiskina, kad negali teikti garantijos dalim kuriu patys negamina :)))))) !!!!. Sovietinis poziuris i klientus.

    Sekmes renkantis germinatoriu.

    Coala, nedaryk staigiu posukiu.Cia ne su parasparniu ground spirales daryti. :D

  3. "Dell" firmos visai neblogi.Ziurek, kad matrica palaikytu kuo didesne rezoliucija.Pvz.: vartant internetinius puslapius nereikes stumdyti i sonus, bus patogiau dirbti.

    Norėjai pasakyt, kad įstrižainė būtų kuo didesnė :)

    Tasku kiekis ekrane didesnis. Istrizaine gali buti ir nedidele, tarkim 14 coliu, bet ta pati vaizda matysi ka matytum ir per didesnes istrizaines ekrana.Na cia ukiskai paaiskinau :)

  4. Sveiki.Patarkit ka seti i plesini? Nupjoviau pieva, galvoju dabar nupurksti su "Rundapu" ir aparti.Rugsejo vidury paseti z.kviecius "Maxi".Dirva prie pat misko, bijau, kad turesiu problemu su sernais.Gal geriau butu seti kvietrugius? Beje, pries apariant ar butu naudinga uzvezt meslo ant plesinio?

    garantuotas š... gausis nei dirva sutvarkysi nei kvieciu turėsi, sek ž. rapsa po pievu jei jos dar senos dirvoje pilna spragsiu lervu buna beto dirva po arimu sutrypta rapsas siuos abu dalykus patvarkys o poto sek kviecius ir mėslo nereiks butinai rundapink kuo greiciau 10 dieneliu palauk ark ir sek 1rugsėjo jei pasesi bus viskas okey tik sekla hibrida sek nes linijiniui per vėlu bus

    Ka, dziedas, be rapso dar patartum seti? Rapso nelabai yra galimybiu paseti.Gal protingiau butu pavasari seti miezius ar zirnius?

  5. Sveiki.Patarkit ka seti i plesini? Nupjoviau pieva, galvoju dabar nupurksti su "Rundapu" ir aparti.Rugsejo vidury paseti z.kviecius "Maxi".Dirva prie pat misko, bijau, kad turesiu problemu su sernais.Gal geriau butu seti kvietrugius? Beje, pries apariant ar butu naudinga uzvezt meslo ant plesinio?

×
×
  • Create New...