Jump to content

STRONGA

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario STRONGA paskelbtas turinys

  1. Mūsų pagrindinis šūkis – dar daugiau kokybės. Šiuo atveju klientas nepatenkintas mūsų pagaminta priekaba, tačiau ši problema buvo išanalizuota, surastas būdas kaip tai sutvarkyti ir susitarta su klientu parodoje, kad tik baigus sezoninius darbus, priekaba bus pilnai sutvarkyta. Suprantame, kad problemos sprendimas užtruko, tačiau tai įtakojo sezono darbai. Dėl šios borto problemos darbo kokybė nenukenčia, priekaba pilnai funkcionuoja ir atlieka savo funkcijos.
  2. Sveiki, Kaip ir buvome žadėję, norėtumėm Jūsų pasiteirauti, kada būtų galima paimti iš Jūsų priekabėlę ir perdažyti į Jūsų užsakytą spalvą?
  3. Na ne visada viskas priklauso nuo gamintojo...Gamintojas tai galutinis taškas, į kurį sueina viskas: medžiagos, reikalingos detalės ir panašiai. Komplektuojančios dalys yra perkamos iš kitų gamintojų ir jie taip pat vėluoja mums. Mes patenkame į tokią pačią situaciją kaip ir Jūs, tik tiek, kad Jūs nukenčiat daugiausia. Taip ir susidaro užburtas ratas. Sakysite, man tai nerūpi ir Jūs teisus, mes tikrai atsiprašome, kad vėlavome su puspriekabės pristatymu, bet tiesiog nenumatėme neplanuotų aplinkybių, kurios iškilo ne dėl mūsų kaltės. Aišku priedo prie to, kad vėlavome dar ir spalva ne tokia. Mes prisiimame kaltę dėl spalvos ir atsiprašome už tai. Mūsų atstovai suderino su Jumis, kad priekabą perdažysime, kai vos tik pabaigsite sezono darbus, Jūsų sutikimu paimsime iš Jūsų puspriekabę ir perdažysime į Jūsų užsakytą spalvą. Puspriekabę gavote tokios komplektacijos, kokios užsakėte, iš visų punktų tik vieną įvykdėme ne taip, bet atrodo radome išeitį kaip ją pataisyti ir Jūs sutikote. Dar kartą atsiprašome, pripažįstame savo kaltę, bet sakykite kam to nepasitaiko?
×
×
  • Create New...