Jump to content

.GKG.

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario .GKG. paskelbtas turinys

  1. Didzioji turbina prie kokio variklio smd 18?
  2. Gal patartumet kaip nustatyt gerai degima, ir ipurskimo kampa. Savaitgali reiks ardyt variklio prieki ir ziuret kaip ten kas
  3. Radau atsileidusius tuos varztus 19- kos ar kokius neatsimenu tiksliai kuris laiko ta ant kurio visi voztuvu kelikliai sumauti.Automatiskai ir voztuvu sureguliavimas issiderino. O ten daug reikalu ta variklio prieki atsidaryt? Ant dentraciu visu turi metkes sutapt jei viskas gerai, ar taip suprantu?
  4. Tai kai p suzinot ar stumuokliam chana? Ardyt, ar uztektu kompresija pamatuot (jai ira preitaisai pamatuot tokiem varikliam kompresija).
  5. O tai ar gali degimas pabegt per krumpliaracius? nesu su tuo susidures. Siaip mastant prasokt neturetu nebent suluzt, bet kad dirba.
  6. Tai gal turit minciu kas netaip mano nivos varikliui. Pirkom perinkta varikli, isidejom uzkurem viskas tvarkoi dirba graziai, paburzginom kokia savaite ir vaziavau kult ivaziavus i lauka pradedo barsket apsipyle dumais vos kombaina pavelka nekuliant. Radau beda atsiverze voztuvu laikikliai ar kaip ten jie, aisku pries tai ir siurbli ir purkstukus kitus keitem. Sutvarkius voztuvus vistiek normaliai nedirba dumina. Galvojom siurblys gamegoi perrinko siurbli purkstuvus, vistiek netas dumina nera galios. Turbina nekliba sparnuote kiek matos gera svilpia pucia gal per silpnai, krc nezinau daugiau ka ziuret. Nekaista, kurias gerai saltas ir siltas.
  7. O kas butu, jei butu sudeti ne tie stumuokliai? Jei butu sumaisyti stumuokliai sudeti su didelem degimo kamerom ir uzdeta galvute su kamerom? Ar variklis dirbtu, dumintu ar kaip ten butu? Gal kas galetu padet nes kazkas su niva negerai
  8. Sveiki, gal kas turit Nivos kombainu kataloga?
×
×
  • Create New...