Jump to content

jonaskestas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

jonaskestas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. jonaskestas

    Avininkystė.

    tomka, neturi tu avių. tu tik turi kažkokių keletą išsigimėlių, ir visai lietuvai duodi patarimus.
  2. jonaskestas

    Avininkystė.

    ...mažum atsilieptų laikantys šarole veislėe avis.
  3. jonaskestas

    Avininkystė.

    Kaip suprasti pamišę pagal kainą? O dėl realizacijos - aplink Kalvarija 20km spinduliu avių yr daug, bet nupirkt mėsai nėr ką. Dabar renginiui trijų prašinėja - nėr. jei kas turit atsiliepkit. Čia reik šymečių. T. P. yr pirkėjai ir senoms avims.
  4. jonaskestas

    Avininkystė.

    Čia ne jokie lietuvoje gyvenantys kazakai, ar kirkizai. O mašinų prekeiviai iš tadžikijos. jie atvažiuoja dviems ar trims sav. ir renkasi sau opeliukus. jiems valgyti t.p. norisi. kazakų ir kirkizų šiuo momentu labai mažai yra, kadangi jiems vietinė valdžia mašinoms pakėlė muitus.
  5. jonaskestas

    Avininkystė.

    nuo 300 iki 400lt + utėlizacija nagų, kailio ir t.t. čia priklauso nuo nuotaikos, jei bloga geriau su jeis nebendrauti. o jai pakili, kovinga tada gerai. nes ju atvaro tiek kiek telpa opeliukije ir pradeda derinti. kiek ismusi - tiek tavo
  6. jonaskestas

    Avininkystė.

    sveikas tomai, o tai tu prie kalvarijos gyveni? jei netoli, galetume pabendrauti. man juodukai baigia ausis apgrauzti. tiktų visokios - jaunos, senos tik ne eringos (nes jau po to alachas jiems nedovanotu) avys turi buti nekudos. jei ką turi lyčno, gali parasyti i el.p. [email protected]
  7. jonaskestas

    Avininkystė.

    Jūs esate labai neteisus. man jie šienet visas senas avis išpirko. tokio pačio amžiaus. kai pasakai už galvą 450 - jiems brangu. kai po 10lt už kg -ne. (jei skerdienos buna 42-47kg - paskaičiuok pats. Jie, kaip tik atvyksta, vis klausia kada galės ta dički pjauti. jiems, kad tik būtų daug mėsos. riebalus, tai net nuo žarnų susirenka. Na, taip 650 neduos, bet vyrai - gerpkime savo darbą ir pirkėjus, davai papigiai neparduodam savo produksijos. vistiek viską nupirks.
  8. jonaskestas

    Avininkystė.

    Patikslinimas, dėl sufolkų veislės avino. randasi suvalkijoje, rašyti į el. paštą - [email protected]
  9. jonaskestas

    Avininkystė.

    Laba diena. Š. D. tik prisijungiau. Noriu pasiūlyti Sufolkų veislės aviną. 6m., bet kaip sakoma - senas arklys vagos negadina. As jo neparduočiau, bet parsivežiau iš lenkijos Šarole avyčių ir aviną. savo turiu su norimu parduoti 3 sufolkinius. (reikalinga, jau, keturi aptvarai). Avinas pirktas iš Gierdriaus P. Gimimo vieta Vokietija. Nr.LT065165. (Tikrai darbininkas, intiligentas) (Tadžikai, mašinų prekeiviai, nori ant iešmo paverti, bet tokį gražuolį gaila.)
×
×
  • Create New...