Jump to content

just_is111

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius just_is111

  1. Sveiki,

    Po valomosios reikia transporterio aukštyn kad į maišą ar priekabą susikelt, kadangi valomoji žemai išmeta išvalytą grūdą. Gal kas panašia sistema valot žirnius ir kokį transporterį naudojat kuris neskaldo taip baisiai žirnių?

    Kažką kitko nei paprasti sraigtiniai šnekai? Su paprastu šneku dabar dirbam tai verkt norisi pamačius maiše sėklą.

  2. @Stapcius. Kaip deklaruota gamintojo tai panašiai taip ir yra. Jeigu atvalai tik išvežimui į punktą tai PTS-6 su bortais gali per valandą padaryt. Bent 9 t/h gaunas.

    @JCB. Atsivalė ne vien fuzarioziniai ir smulkūs dar, bet matosi didelis skirtumas priekaboj nuo kombaino kiek yra fuzariozinių ir kiek po valymo priekaboj jų. Procentais negaliu atsakyt. Bet ženklus skirtumas labai

  3. On 2022-08-02 at 13:41, Ukius_bulvinskis pranešimas:

    Nuo fusarium aerodinaminė ne išvalys, pagal stambuma neblogai išrūšiuoti gali, bet šiaip nebent sėklai pažaisti su ja, našumo gero neturi, ir per daug frakcijų daro, vistiek tada kelias turi leisti į vieną. 

    Puikiai atvalę fusarium grūdus šiais metais mum, buvo visiškai nepurkšta skagenas fungicidais šiemet. valėm ir vežėm į pridavimą. Antra klasė vietoj nekondicinių arba ketvirtos klasės ;)

    https://metalotechnologijos.lt/pagrindinis/zemes-ukio-technika/grudu-tvarkymo-iranga/grudu-valomosios-asm/

    ASM-10 turim

  4. Prieš 10 valandų, Vilius pranešimas:

    Kažkur rašęs

    1 Ž rapsas

    2 Ž kviečiai

    Posėlis

    3 V miežiai

    Posėlis

    4 Pupos/ žirniai

    5 ž Kviežiai./ ž. Miežiai

    Posėlis kaip kokiais metais. Grikis facelija garstyčia ridikas saulėgraža aviža. Bet reiks kažko rimčiau užmiksuot  su Vytautu no till  reikz padiskutuot kur gauna ar pats maišo ar daly perka sumaišytu

     

    Kuo posėlį sėjat jei jau pilnai į strip-till perėjot? Su ta pačia juostine sęujamaja tikriausiai ekonomiškai nelabai apsimoka. Su akėtėlėm ražieninėm/ekologinėm?

×
×
  • Create New...