Jump to content

Žemaitis

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Žemaitis paskelbtas turinys

  1. Žemaitis

    Ruloniniai presai

    Dėkui. Nes to originalaus nebuvo, o vietoj jo perekupas tokį įdėjo.
  2. Žemaitis

    Ruloniniai presai

    Kiek maždaug barų turėtų rodyti šitas manometras?
  3. Sveiki. Dėsim starterį į MTZ-80 D-240. Keisim lentą ir smagratį. Klausimas iškilo tik toks. Ar dedasi tarpinė tarp lentos ir variklio? Nes vienas sakė, kad dedasi, kitas, kad ne, o dar kitas, kad nėra pirkti. Tai kaip iš tikrųjų?
  4. Sveiki. Paaiškinkit kas žinot apie tuos reikalus. Kaip suprantu seno traktoriaus užsilikusio nuo kolūkio laikų be dokumentų priregistruot neįmanoma. Bet skelbimuose žmonės perka ir pardavinėja traktorių dokumentus. Bet juk ar ant tų dokumentų nėra kėbulo numerio ir valstybinio numerio? Kaip čia gaunas?
  5. Žemaitis

    Ruloniniai presai

    Ar yra koks diržinis presas, kad prie T-40 galėčiau kabint?
  6. Sveiki. Klausimas kitiems gal ir juokingas, bet aš jų nečiupinėjęs tad ir nežinau. Kad varikliai skiriasi to sakyti jau nereikia. Kalba eina apie senos laidos MTZ (su maža kabina). 1. Ar skiriasi blokiruotė? Kuom skiriasi? 2. Stabdžių sistema? 3. Hidraulinis vairas ėjo į šituos? 4. Kompresorius? 5. Kiti skirtumai? Ar čia dauguma mano išvardintų dalykų priklauso nuo pagaminimo metų ir komplektacijos?
  7. Žemaitis

    Interneto ryšys

    cia ne visai i tema, bet kodel man prie visu temu rodo, kad paskutinis pranesimas parasytas 22:07, 19:07, 15:07, 18:07 ir t.t. visur 07 minute. Kas cia galetu but? tokiu stebuklu dar nemates.
  8. Manau per daug jus čia baiminatės dėl tu kabliu. Juk visad yra palikta didele atsarga. Pats kadaise su T-40 vientilčiu tampiau didijį mėšlo kratytuva perdaryta į priekabą pilną grudų prikabinta ant paprasto skersinio. Malonumo vaziuot nebuvo, nes priekis nevaldomas. Aisku taip savižudiška, bet kartais pasirinkimo nera. Net keista kaip tos silpnos šlaunys ten atlaikydavo.
  9. Žemaitis

    jusu telefonas

    Naudoju K770i. Plonas, 3.2 MP, gan grazus. Dabar atpiges, nes senesnis modelis. http://www.linteva.lt/?Sony_Ericsson:K770i
×
×
  • Create New...