Jump to content

ŠA

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

ŠA pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. ŠA

    fazanai

    Inkubatoriuje išperinti paukščiai neturės motiniškų instinktų ir niekada ant kiaušinių netupės, kad vaikų išperėti, todėl man fazaniukus iš pradžių išperėjo mažoji vištelė ir buvo gera mama. Patikėkit, nes patirties turiu nemažos. Fazanai yra laukinis padaras ir su vištomis bendrauja per grotas, nes kitaip jie gyventų laukuose, pagal savo prigimtį. Laikome juos voljeruose. Gyvena, kiaušinius deda, vaikus peri, bet jeigu voljero tinklas retas, vaikai per skylutes išsilaksto. Taigi nelengva juos išauginti, bet galima. Laikome juos dėl egzotikos. Isauginti lengva yra tada, jei visus padetus kiausinius inkubuoji, tada pradingsta problema kad issilakstys is voljero, aisku galima ir paciai fazanei palikti kelis kiausinius kad neprarastu motinisko instinkto.
  2. ŠA

    fazanai

    Fazanai yra laukinis padaras ir su vištomis bendrauja per grotas, nes kitaip jie gyventų laukuose, pagal savo prigimtį. Laikome juos voljeruose. Gyvena, kiaušinius deda, vaikus peri, bet jeigu voljero tinklas retas, vaikai per skylutes išsilaksto. Taigi nelengva juos išauginti, bet galima. Laikome juos dėl egzotikos.
  3. ŠA

    Nutrijos

    Nutrijas laikome lauko sąlygomis jau tris metus. Problemų kaip ir nėra. Ėda praktiškai viską kas atlieka namų ūkyje:šakniavaisius, vaisius, daržoves, mėgsta žolę ypač kiaupienių šaknis. Kai mes jas įsigijome, tai mums patarė maitinti daigintais kviečiais, bet mes tuo neužsimame, nes turime galimybę gauti brokuotų duonos gaminių- puikiai ėda. Svarbiausia, kad jos neišsikastų iš aptvaro- reikia pakloti vielinį tinklą patvoriu. Na ir iš šiaudų suręsti būstą -veistis. Dar reikia, kad turėtų galimybę maudytis(vonioje). Na ir t.t.
×
×
  • Create New...