Jump to content

Patrikasska

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Patrikasska

  1. Pievu gauciau daugiau, noreciau uzsiimti angusais, sieno ar sienainio arba trintu grudu atvesciau papildomai, tik del vietos paciam galvijuj kad jis gerai jaustusi, del to nesu isitikines. noreciau i ateiti plesti, manau kad su tiek pievu galiu prasimusti tik reikia noro ir laiko. o tarkim ziema kokiam kiekiui galviju kiek reikia duoti sieno, ar kazko kito? kaip padaryti kad girdykla pasiureja neuzsaltu?

  2. Sveiki. Turiu 70ha dirbamos zemes, uzsiemam augalininkyste. Jurbarko raj. Zemes visai neblogos, bet noreciau uzsiimti mesine gyvulininkyste, domiuosi limuzinu veisle. Dauguma sako kad mesiniams galvijams uztenka pasiures, bet galvoju pastatyti medini tvarta. Noreciau suzinoti kokios kainos, kur galima isigyti galviju, kaip su realizavimu? 
    Dekui uz atsakymus

  3. Prieš 14 valandų, agronoms pranešimas:

    O kam plėstis?Pabandyk įsivaizduoti  70 ha šparagų,česnakų,gėlių svogūnėlių,dar variantų yra n.Didžiausia bėda LT yra ta,kad jei tu nesėji 1000 ha kviečių ir neturi 5 fendt,tu vargeta,ir ūkininku savęs vadint negali.O ir sąjungos pirmininkas (kad ir eks) Jonas to neleis...Bet tas manau pasikeis.

    svarstau panasius variantus, galvoju auginti ir darzoviu, bet reikia supratimo igauti, galvoju dar ir su avimis pradeti, turiu ir pievu 40 ha tai butu misrus ukis.

  4. Sveiki noriu išbandyti bioma, bet žadu purkšti pavasari biomas grow. Klausimelis ar pagelbes kazka, ar nebus issvaistyti pinigai, o nupjovus kultūras žadu užpurkšti biomas organic. Preparatus purksciau ant rapso ir kvieciu

     

    Norėčiau sužinoti ar tai naudinga ir kiek naudinga.

    iškart dėkoju

×
×
  • Create New...