Jump to content

kanstantin

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kanstantin paskelbtas turinys

  1. nu tai kaip su tais visciukais gal ta inkubatoriu ir seima nufotkintum
  2. tai kaip jums hiperis toliau sekasi su perinimu, kiek supratau dimulios inkubatoriai niekam tike, gerus atsiliepimus teraso tik jis, ir koki iki 500lt geriau pirkti, gak kas rurit ir bandet kur daro linksmutis ,kokie atsiliepimai.
  3. kanstantin

    Inkubatoriai

    ar saldytuva paciam reikia tureti kokia kaina 50 ; 100 kiausiniu kur nuotraukos darytu pvz, kontaktai
  4. atsiprasau jei ka ne taip parasiau. taip sis radaras yra prie purkstuvo aukscio reguliavimui jo modelis uc4 ir manualai tera tik anglu kalba. gal kas turi lietuviu kalba.
  5. gal kas susiduret su radaru norac kaip ji teisingai sukalibruoti; info tera tik andlu kalba nieko neismanau.
  6. kanstantin

    Akumuliatorių pakrovėjas

    elektronai jei esat pridirbes simtus tu pakroveju tai idekit chemute tik ko paprastesne su potenciometru valdomu pirminiu apviju ten turbut stovi tiristorius ar semistorius kaimynas turi lenkiska veikia neblogai tik ,kol garantinis atidaryti nevalia. aciu is anksto
  7. kanstantin

    Akumuliatorių pakrovėjas

    as nezinau kuo pati apgavo , bet protingesniu bei issamesniu atsakymu apie pakrovevus nei elektronas niekas neparase . jei galima butu prasau elektrono ideti kokia paprastesne auto pakrovejo shema auto t.y automatinio. aciu
  8. kanstantin

    Akumuliatorių pakrovėjas

    Su kuo jūs nuimate ir pakeliate ar nuimate srovę,jei pakrovėją sudaro transformatorius ,ir diodai? pirmiausiai aciu uz atsakymus turesiu rimtesnes teorijos nei kiti atsako. as dariau pakroveja pagal sena ruskini pvz. ir pradejes nuo 10,5v pirmos isvados idejau 6padeciu jungikli su paskutines afijos isvada 13 v , nes tiek rode tas rusiskas gamyklinis pakrovejas. tai dabar reikes davynioti iki 14,5v ir turetu iseiti visiskai galingas pakrovejas. dar karta aciu uz protingus patarimus o ne uz pripyskes.
  9. kanstantin

    Akumuliatorių pakrovėjas

    na pagal jus iseina ,kad ampermetras visiskai nereikalingas as su tuo pilnai sutinku , nes kazkokiam rusiskam kroviklyje buvo idetas tik voltmetras tikrai gamykliniame. taip tai yra is tikro nes ne visiems akumams sukelus srove 10procentu ju talpos itampa gali buti ir didesne nei 14.5v aisku as kalbu apie priverstinius pakrovejus o ne automatinius ten visai kita politika. ir jeigu as ijunges pakroveja ir uzdejus gnybtus ant klemu testeris neturi rodyti daugiau kaip 14.5v ir kai prades kilti pradeti mazinti. nesvarbu kokios talpos akumui , nes isvedimu is trafo galiu padaryri ir 20. ar teisingai viska supratau . aciu uz atsakyma nes 1 blynas visada prisviles.
  10. kanstantin

    Akumuliatorių pakrovėjas

    kad testeris rodo gerai neabejoju , nes idejau i pakroveja ir voltmetra . o jus turit stebuklinga pakroveja kad keliant A nekyla voltai ar niekada nematavot . pabandykit pakrautam akumui apie55amp sukelti srove iki 4A idomu kiek itampos rodys. as ir ieskau aukso vidurio kad neperkrautu ir dakrautu tai man ir kyla klausimas kaip matojama itampa prie pajungto akumo ar tik ant klemu jei akumas butu blogas tai prie -23 stovint lauke 1.6l matoro lengvai neuzkurciau.
  11. kanstantin

    Akumuliatorių pakrovėjas

    jus sakote , kad itampa uz tiltelio turi buti 14,4. taip ir padariau bet kai uzdedu klemas ant 55amh akumo jis pakyla iki 15.5 o jei pakeliu iki 4a tai pakyla iki 16.5v ar taip ir turi buti kylant A dideja ir v. gal per daug dideli trafa paemiau.
  12. kanstantin

    Avietes

    is kur pirkot ir po kiek mokejot
×
×
  • Create New...