Jump to content

Gita

Nariai
  • Pranešimai

    361
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Gita

  1. Prieš 8 valandas, kristivi pranešimas:

    Nėra čia kuo džiaugtis, po nuganymo galėsite tuos stagarus šienauti. Susmulkinsite gausite sankcijas. Nėra kuo čia stebėtis, kiekvieną pavasarį cirkai vyksta..

    Manau tikriems gyvulininkams nėra tokių problemų su stagarais....

    O beto nusmulkint galėsi savo stagarus, svarbu, kad būtų požymių ganymo ir sg tankumas

  2. On 2019-03-18 at 15:09, urbonas10 pranešimas:

    Gal kas seminare buvot. Pats nebuvau, bet eina kalbos, kad šiemet reikės pateikti zolės pardavimo sąskaitas, jeigu norėsi pilnos išmokos už pievas

    Dėl sąskaitų nežinau, bet mačiau projektą, kad negalima smulkinti, tik šienauti ir sutvarkyti..n

    Bent jau aš džiaugčiausi...

  3. On 2019-03-10 at 00:32, arturasb5 pranešimas:

    Tai kiek reik žemės turėt kad toks dydis būtų? Deklaruoju savo vardu 24h,pernai mėginau šitą parama tai mano ūkį įvertino 18500.

    Juokdarys, atsiprašau, nenoriu įžeisti asmeniškai....turiu tik 10 ha 3 karves ir 15 ožkų, dirbu, kaip pusiau natūriniam ūkyje ir tai turiu 12000 ved, o tu su su 24 ha...predenduoji į smulkų ūkį, nu nebent pievas smulkintum....

  4. Prieš 3 valandų, Nerijus_ pranešimas:

    Jau vien iš puslapio matosi kad rimta kontora. Kam kreiptis, juk tuos fotonus ar lovolus pardavinėja ne vien jie, ar ne? 

    Foton oficialus atstovas yra TECHNOLA, vadinasi pas juos geriausia kaina. Kiti irgi parduoda, bet kaina didesnė.

    Pvz. Chery oficialus atstovas yra litechnija, nors MARGUČIAI juos urgi parduoda. Norint gaut kokią detalę, MARGUČIAI ima užsakinėti pas litechniją.

  5. 35 ag tikrai yra per mažai, nebent tas traktorius ne vienintelis ūkyje. Mes ėmėm ant 12ha  savo ir dar kokių 10 ha sofkininkų ir tai mažas, kai reik presuot ar vežt šieną iš velnynų,  o kur dar arimas molynėj. 

    ZMODAS, viskas gerai su kėlimo galia, techniškai rašo 600kg. Bet praktiškai kelia per pus mažiau, taip sakė kolega iš Vaiciukiškės.

  6. Prieš 13 valandų, smilgietis pranešimas:

    Nuo 2016. Kvietuka sušeriu karvutems ,o pienuką į autobusiuka.Veršiuka parduodu berniukams.100 procentu pajamos iš prioritėtinės gyvulininkystės. Dar noriu forumo dalyviu paklausti apie viena kontora vadinasi UAB TECHNOLA . Gal kam teko susidurti.

    Man teko susidurti su TECHNOLA. Jų traktoriai ir aptarnavimas geresnis nei LITECHNIJOS. Bet...

    Vedėm derybas pusę gal metų viską kaip priklauso pagal paramas. Derybos apžiūros apklausos ir t.t. Vadybininkas žinojo, kad pas jį imsim, kad patvirtinta parama, laukėm tik pinigėlių sąskaitoje. Prieš savaitę paskambinome, sakom tada ir tada atvarysim pirksim, gerai...Paskambinam iš vakaro, sakom ryt ryte atvarom, o jis mums ir sako, atsiprašau, bet traktorių neturiu, nupirko lenkai....

    Žodžiu, gavosi žodžio nesilaikymas. Kita traktorių partija turėjo būti gal po pusmečio, gal...o ir kaina jau būtų kita.

    Teko imti šudą iš litechnijos, nes spaudė paramos terminai.

  7. Prieš 1 valandą, smilgietis pranešimas:

    Nesipešam tik už lango ruduo gal todėl ir nuotaika niuresnė.Jai rimtai Gita tai tau jau patvirtino? Nes kiek skaičiau forme tik dar vienas patvirtintas ir tas ieško kažkokiu pažymų iš MVT dėl įrenginiu nors mano manimu tai tiekėjo pareiga.O teiraujuosi todėl . kad mano tiekėjas nenori vežti traktoriuko kol nėra patvirtinimo,ligi naujų liko nepilni 3 mėnesiai.

    Aš jau gavau tą PARAMĄ ir vykdau, liko du metai. Ėjau su 2015 šaukimu. 

    Koks skirtumas kiek liko iki Naujų. Juk pradėti reikia per 9 mėn. Aišku, pradėjus šiais metais, užsiskaitys ir susitaupys metai.

    Kokia firma vilkina traktoriaus gabenimą, nerimta....

  8. Gal kas labiau išprusęs ir iš patirties galėtų papasakoti apie „smulkių ūkių BENDRADARBIAVIMĄ”. Teigiamų momentų galit nerašyti, labiau noriu išgirsti „atkalbėjimą”.

    Nors, kai skaičiau atsiliepimus apie bendrai smulkiems ūkiams, tai negalėjau patikėti, tais, kurie sakė, kad geriau daryti be paramos...įlipau, sušlapau-jausmas slogus.

    Nors pažįstu tris „smulkius” JAUNUS, tai tie labai patenkinti, per metus susisuka ir vėl lenda.

    Ieškau, gal kas mano krašte(ignalinos) nori rimtai aptarti šį pracesą(bendradarbiavimą).

×
×
  • Create New...