Jump to content

Lorenso

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Lorenso got a reaction from renatele in Koki motocikla rinktis   
    O butina registruojamas? Jei ne tai krosinis ar taip vadinamas "hard enduro" laukuose nepakeiciamas. Neluztancios plastmases, lengvas, manevringas. 125cc dvitakcio per akis, tik suvaldyk atsukes rankena . Jei nepatinka dvitaktis, tada 250cc keturtakciu skelbimai pilni. Jeig neesi krose vaziaves su galingesniu nezinosi ka daryt.
    Anksciau nemaniau, kad apart pasivazinejimo laukais ir miskais  galesiu krosinuka ir praktiskai panaudoti. Dabar kur tik galiu vaziuoju: aptvarus apziuriu, laukus matuoju gps'a prisisukes, grybauti, riesutauti pailseti kur nuosaliau ant kalvos ir t.t... I keturrati net nebeziuriu, "matyt skonio reikalas" bet man krosinukas kaip transportas laukuose zymiai patogesnis.
     
    Zinoma visokios "afrikos", KLR'ai ir kitos karves sunkumo dvirates transporto priemeones yra gerai, bet laukuose nepatogu, be to bus gaila lauzyti arimais, o ir remontas ju ne toks jau lengvas.
     
    Del markes tai reikia pagal isvaizda rinktis - rimtai. Bet koks Honda, Yamaha, Kawasakis, Suzukis, Gas-Gas, Husabergas ar Husqvarna ir t.t.. vaziuos ilgai ir gal net nuobodziai jei priziuresi. Tik reikia nepatingeti ir nusipirkus iskart pakeisti tai ka laikas ir turbut negailestingas ankstesnis savininkas jame nuniokojo . Kinietisko nesiulau, bet yra kas su jais vazineja ir nesiskundzia.
×
×
  • Create New...