Jump to content

kentasnu

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

kentasnu pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, turim problema su MTZ varikliu D240, šaltas labai sunkiai kuriasi nors ir garaže šiltai stovi, bet šiltas kuriasi normaliai. Susidaro įspūdis lyg nebūtų vienam kažkuriam cilindre kompresijos. Kitas dalykas atsirado 3 cilindre pašalinis garsas, lyk kažkoks daužymas, panasus garsas kaip nedirba purkštukas, bet purkštukai patikrinti vakar visi dirba gerai, siurblys naujas taip pat patikrintas. Kas gali būt?
  2. kiek teko klausinėt tai lyg ir sureguliuoti jau būna, o vamzdeliu atsukinėt nereik, užtenka priliest dirbanęiam varikliui ir jauti kaip vamzdelis kuro vibruoja, bet vistirk ryt reiks nuvešt, kad pažiūrėtų ar viskas su tuo siurbliu gerai, gal kas užstrige netyčia.
  3. Sveiki, turim problema su MTZ 80 kuro siurbliu, senas siurblys maišė tepalą su kuru, 5 kartus remontavo bet nieko nesigavo, nes viskas jau per daug isdile, siurblys 1978m, nupirkom visiskai nauja siurblį, įdėjus girdisi pašalinis kaip ir kalimas, lyg nedirba pirmas cilindras, antpirmo cilindro kuro vamzdelio nesijaučiau vibracijos apkeitėm forsunkes vietom, nes galvovojom jog užsikišę, bet nepadėjo. Tada parduotuvė pakeitė siurblį į kitą, nes gal būt brokuotas, bet šiandien įdėjus kitą siurblį vėl ta pati situacija. Kas gali būtį, nes garsas labai nemalonus, seniau tokio nebuvo. Gal svarbu, gal ne variklis po kapitalinio 124 motovalandos.
×
×
  • Create New...