Jump to content

Deilu

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Deilu paskelbtas turinys

  1. Deilu

    Obelų skiepijimas...

    Noreciau paklausti. Pirmiausia prisegu kaip atrodo ta obelaite, kur keliau dziaugdamasi, kad prigijo. Prieaugis, siandien pamatavau net 1,10 metro. Bet deja, siandien kai priejau, pamaciau, kad visos sakeliu virsunes kaip su sekatoriumi nukirptos. Tokiam aukstyje net as tas virsuneles pakelusi rankas tik pasiekiu, tad abejoju, kad jas nuskabe stirnos.. Tikriausia zmogaus darbas, tikriausia kazkas mate, kad skiepyjau, kad kartais nueinu paziureti ir pasidarbavo. Kodel tie zmones taip elgiasi :(
  2. Deilu

    Obelų skiepijimas...

    Vienas mano skiepas net su obels ziedu ❤
  3. Deilu

    Obelų skiepijimas...

    Pirma karta skiepyjau , jau daugiau nei menuo praejo. Dziaugiuosi labai. Belieka laukti vaisiu, ir ivertinti ar skonis bus tas pats, nors viena pazistama sake, kad reikia skiepyti i antanine obeli, kitu atveju obuoliai bus vis tiek laukiniai.. Nenoriu ja tiketi. Nu paziureism
  4. Deilu

    Šilauogės

    Labai ačiū už atsakymus as praktiškai visa šią temą esu perskaičiusi, labai gera tema, aukso vertes informacija
  5. Deilu

    Obelų skiepijimas...

    O jei as paskiepyjau auksciau , t.y apie 60 cm aukstyje palikusi viena motinine saka kaip maitinancia? Ar nieko tokio? Ar geriau pjauti iki apacios, paliekant 10-20 cm laukines obels kamienuko ir i ja skiepyti? Dar turiu galimybe ta padaryti.
  6. Deilu

    Obelų skiepijimas...

    Sakykite prasau, o jei as paskiepijau i nezinoma laukine obeli savo megstamos obels iskiepi, ar kai ji prigys ir duos vaisiu, ar obuoliai bus tokio pat skonio kaip nuo motinines obels?
  7. Deilu

    Šilauogės

    Ar galite pakomentuoti kas cia buvo negerai, kad persodinot? Kokio amziaus sios silauoges?
  8. Deilu

    Šilauogės

    Sveiki, ar priimsit mane i savo gretas? Nupirkau silauogsles Bluecrop ir Toro. Bet dabar galvoju, gal neprotingai pasielgiau? Juk jos dera tuo paciu metu.. Gal kas is auginanciu tokias veisles, galetu jas tarpusavy palyginti?
×
×
  • Create New...