Jump to content

giedriusm

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario giedriusm paskelbtas turinys

  1. giedriusm

    Triušių auginimas

    Na didieji triusiai kaip taisykle kergiasi siek tiek sunkiau. Pateliu ruja daugiausia priklauso nuo siesos ciklo, ar pas tave triusiai lauke ar patalpoje.? Jei patalpoje, turetu gauti pakankamai sviesos, jei uzkishes kur tamsioam kampe, aisku sunkiau rujos. Dabar as bandyciau imesti patele kiekviena diena i narva, ir paziuret kaip reaguoja. Jei sirtuacija nesikeis, savaite ar dvi, panaudociau prievarta. Kaip jau rasiau. Tu cia is savo patirties kalbi, ar Gaiziunienes prisiskaites kalbi >? Na va triusius isnesiau i lauka, palaikiau 5dienas ir yra rezultatas, patele pradejo rujoti, patinas atliko savo darba, po kokiu 4dienu dar ileisiu patele pas patina, ziuresiu kaip patele reaguos, jei kaip turi buti, lauksiu uz menesio triusiuku.
  2. giedriusm

    Triušių auginimas

    Na didieji triusiai kaip taisykle kergiasi siek tiek sunkiau. Pateliu ruja daugiausia priklauso nuo siesos ciklo, ar pas tave triusiai lauke ar patalpoje.? Jei patalpoje, turetu gauti pakankamai sviesos, jei uzkishes kur tamsioam kampe, aisku sunkiau rujos. Dabar as bandyciau imesti patele kiekviena diena i narva, ir paziuret kaip reaguoja. Jei sirtuacija nesikeis, savaite ar dvi, panaudociau prievarta. Kaip jau rasiau. Tu cia is savo patirties kalbi, ar Gaiziunienes prisiskaites kalbi >? taip pas mane jie laikomi tvarte, ir sviesos tikrai nera perdaugiausia, reikes tada nesti i lauka i kokia uzuoveja nuo vejo, Dekui kad patariat.
  3. giedriusm

    Triušių auginimas

    Geriau parasyk daugiau informacijos, tai bus aiskiau. Ar pirmas kartas patelei ar patinui? Jei taip, kokio amziaus ir kokios veisles? Ar zinai, kaip atpazinti rujojancia patele? Kiek supratau is aprasymo, tai manau, kad patele nerujoja, ir paprasciausiai nekelia uodegos t.y., (neduoda) Jei taip, patinas gali bakseti i nugara visa diena, ir patele uodegos nekels. Jei taip, as bandau kiekviena diena ileisti patele visa savaite, jei nepadeda, panaudoju prievartini seksa, bet tada gana mazas sansas kad bus triusiuku, kadangi patele buna sukergta nerujojanti. Tada bandau pakartotini kergima uz savaites. Kiek pastebejau, jei patele buna nesukergta, tai suaktyvina ju ruja. Kai patele rujoja ir kelia uodega, labai aiskiai matosi, ji kelia uzpakalines kojas, ir jei patinas normalus, tai uztrunka ne daugiau minute, su visa izanga Taip tai pirmas kartas jiems, patinui 8 menesiai, prancuzu avinas, aisku bus primaisytas(bet sau auginsiu, grynaveisliu ir neieskojau), patele 7 menesiai, belgu milzine, taip dabar jau supratau kad ji nerujoja( anksciau kaj laikiau triusius net neziuredavau ar rujoja ar ne bet visas kergimas gerai sekdavosi, matyt pataikidavau), dabar dar klausimas, tai man nebeleisti pateles pas patino, o laukti kol prades rujoti patele? ir uz kiek laiko ji mazdaug turetu pradeti rujoti? kiek patele tai daro i menesi kartu?
  4. giedriusm

    Triušių auginimas

    Sveiki, norejau paklausti del kergimo, suleidau patele su patinu, viskas kaip ir normaliai, bet ant galo jis nesucypia ir nenukrenta ant sono, patinas visa veiksma kartojo kokius 4-5 kartus bet vis tas pats, kita diena kai ileidau vel patele pas patina, patele labai jau urzge nebeprisileido patino, tai cia reiskia kad apvaisino, ar ne, nes nesucype ir nenukrito ant sono veiksmo metu?
×
×
  • Create New...