Jump to content

Arnas432

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Arnas432

  1. prieš valandą, Ozas pranešimas:

    taip skirta 2021-08-20 https://zum.lrv.lt/lt/naujienos/investiciniams-projektams-skirta-papildomu-lesu

    šiandien visi 75-ukininkai sulauks 80% avanso, aišku jei agentūra laikisis savo taisyklių :icon-wink:

    20. Parama išmokama dviem dalinėmis išmokomis. Pirmoji išmokos dalis, sudaranti 80 proc. visos išmokos sumos, paramos gavėjui išmokama po sprendimo skirti paramą priėmimo (be mokėjimo prašymo pateikimo) ne vėliau kaip per 15 darbo dienų. Likusi 20 proc. išmokos dalis  mokama kitais metais po verslo plano tinkamo įgyvendinimo. Jeigu verslo planas įgyvendintas netinkamai, išmoka nemokama (jeigu buvo išmokėta išmokos dalis, ta dalis susigrąžinama).

    Kodėl tik 75 ūkininkai? Ar čia apie balų skaičių kalba eina?

  2. prieš 14 minutes , prancius pranešimas:

    Kaip svogūnų derlius? Į lysves sodinai? Kaip su laistymu pavyko? Kaip realizacija, ar yra šansų, kad kas nupirktų kokį 150t iškart?

     

    Pas mane ta pati dilema. Planuoju pretenduoti į jaunuosius. Realiai tik su daržovėm gali gauti balų ir praeiti, bet su javais ir rapsu paprasčiau su supirkimu. Pas mane tik 28ha ir trūksta su javais VED.

    Jei neklystu, tai negali pretenduot i jaunuosius, jei jau esi deklaravęs pasėlius, na nebent kažkas keitėsi. 

  3. Lietuvos kaimo plėtros programų valdymo komitetas, aptaręs  papildomo finansavimo smulkiesiems ūkininkams galimybes, nutarė skirti 250 tūkst. Eur vienodą atrankos balų skaičių surinkusioms pieninės galvijininkystės paramos paraiškoms finansuoti. Kitos žemės ūkio veiklos paraiškoms, surinkusioms vienodą atrankos balų skaičių (75), papildomai bus skirta beveik 4 mln. Eur.

     

     

    kaip suprantu skirs.

  4. prieš 8 minutes , hellboy197 pranešimas:

    Paskelbs balų lentelę, jei pagal balus patenkate, tada laukiate kol patvirtins paraišką, iki to laiko gali jums paskambinti, jei ras kokių neatitikimų, juos išvardins ir lieps pataisyti ;) 

    Tai kaip suprantu per mėnesį laiko ta lentelė bus sudarytą ar jau bus aišku, kad patvirtinta parama? Nes kiek skaičiau tai paraiškų vertinimas mėnesį laiko vyksta

  5. prieš 50 minutes , Dar vienas miestietis... pranešimas:

    Tai jei negaunu nieko,praneša ar kaip?

    Tipo kažko trūko?

    Jei neklystu tai ne pilną paramos suma gauna jie, ten tarkim po kokius 9000 tūkst ar panašiai. Berods padaliną likusią sumą visiem likusiem vienu laipteliu po gavusių visą suma. Kad lengviau būt suprast, kas surinko 55 balus negavo nieko, kas surinko 60 gavo nepilną paramos suma, o kas surinko 65 balus gavo visus 15000

  6. prieš 28 minutes , Planetarke pranešimas:

    Išsiaiškinęs. Šiaip, kad lengviau suprasti, tai skaitant įgyvendinimo taisykles, pačioje pradžioje yra sąvokos. Tai jose parasyta, kas yra specializuotas ir kas mišrus. Vienam reikia karvių 50 proc pajamų, kitam reikia iš specializuotos sakos 50 proc pajamų, todėl gaunasi arba tas arba tas. 

    Turbūt praleidau tą vietą, didelis dėkui tau :) Reikia pradėt ruošt verslo planą :)

  7. prieš 57 minutes , Planetarke pranešimas:

    Kuriamas specializuotas arba mišrus su gyvuliais. Tai va, arba toks, arba toks. Jei specializuotą darai, gyvulių nereikia. Jei darai mišrų (pvz javai ir gyvuliai) tai tada jau pardavimų reikia iš gyvulių.

    Čia šitą išsiaiškinęs ar iš teksto taip supranti, nes jei ką sakai teisybė, tai žiauriai gerai tada būtų, nes ir man tada kyla balai iki 75proc.

×
×
  • Create New...