Jump to content

Pauliuza

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Pauliuza paskelbtas turinys

  1. Sveiki, gal kas turit kombainą claas cosmos ir galėtų papasakos minusus jo ir pliusus ir kaip laiko jie kaip ką reguliuot ir panašiai domina visokia informacija, kas turit būtų labai ačiū kad bent kažką pasakytumet?
  2. Bandysiu medinius stovės po stogu kiek laikys tiek
  3. Po stogu stovės, plius butu impregnuotos lentos ir dar nudažytos tai nemanau kad suputu.
  4. Nereikia iškart kandžiotis tik paklausiau nuomonės. Dėkui ir už tokią.
  5. Sveiki. Gal kas daret mažosios keturtones bortus iš medžio ant vadinamo špunto kad susinertu lentos ir nebūtų plyšių, gal maždaug galit pasakyt kokia kaina gavos už mediena ar nebus taip kad bus tokia kaina kaip metalo, ką patartumėt domina įvairūs variantai ir foto jai turit imeskit pažiūrėt idėjų!? Ačiū iš anksto!
  6. Sveiki, kas gali patart kur greit galima išsilaikyt gaut ūkininko pažymėjimą??
  7. Sveiki planuoju statyti šokio tokia pašiure-garaza technikai įvaryt, išmatavimai būtų apie 14m ilgio ir pločio kokie 4 m aukštis irgi būtų 4m statoma būtų iš medienos stogas profiliuota skardą, ar tokiam statiniui reikia kažkokio projekto ar ne?
  8. Skelbiu. Lt pazek žmogus iš Joniškio restauruoja dezes sejimo tai ri ivores manau padarys tau
  9. Pasvaly Autodyleri čia kamazo blokiruotes apie 5 eu kaina.
  10. Na va pasidariau ir aš. VID_20200308_160842.mp4
  11. Aišku dekui uz informacija :)
  12. O tai jai iki 8 barų padavus nieko nenutiks?
  13. Na jo tokiu kad žymei geriau, na bandysiu ir aš pasijungt orine o tas kompresoriaus darbas manau nebus įtakos man vstk su ausinem dirbu. Antro tilto ne žadi dėti?
  14. Bet jai sistema sąndari manau balioną užsipumpavus to oro tikrai užtektų kokiom 2-3 valandom sočiai paskui vėl įjungei užsipumpavai ir leki jai nenori kad barbetu kompresorius kaip manai?
  15. Pas mane vientiltis tame ir reikalas
  16. Iš dalies taip bet girdėjau kad ariant visada geriau ijungt blokiruote kad ratai abu vienodai suktus ir vienoda apkrova gautų satelitai? Ir dar klausimas koki kraną dejai, aš nusipirkau jau kamazo blokiruotes kraniuka.
  17. O pamiršus laužo tiltą ar kaip?
  18. Na pas mane išmesta ji tai svarstau apie orine..
  19. Sveiki gal kas esą pasidare ant belarusu orine blokiruote vietoj originalios tepaline s ir gali papasakos plačiau kaip pasiteisino ar nelabai?
  20. Dėkingas už atsakymą, o gal yra kažkokia formulė apskaičiuoti ta sukima ką iš op daugit ar atimt įdomu būtų tiksliau jai žinai?
  21. Sveiki gal gali paaiškint ūkiškai kaip nusistatyt išsėjimo norma ar turit lentutes? stegsted 3m sėjamooji. Būčiau labai dėkingas! Pridedu ir fotot sėjamosios
×
×
  • Create New...