Jump to content

Aušra Str

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Aušra Str paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Gavau laišką kuriame informuojama, jog visos Nemuno lankose esančios daugiametės pievos patenka į specialiųjų naudojimo sąlygų ribas. Ten nebebus galima arti, persėti kultūrinėmis žolėmis man priklausančias lankas, o privalėsiu šienauti ten augančią žolę kuri jų nuomone yra itin vertinga ir išskirtinė. Kaip ruošiasi elgtis kiti patekę į analogišką situaciją, kuomet diktuojama tvarka jųms priklausančioje nuosavybėje. Viso to pasekoje jūsų žemė virs beverte. Nepaisant to kad ten ir dabar yra DGP, jos negalima bus net persėti norimomis žolių rūšimis. Gal būt yra inicijuojančių kokį nors kreipimąsi į teismus kur toliau būtų nagrinėjima šis klausimas?
  2. Sveiki. Turiu klausimą. Nulūžo MF36 6m kederio dalgis. Kas dar tinka be originalaus dalgio. Girdėjau tinka Claas. Ar tiesa? Galbūt ne visų modelių? Būsime dėkingi už patarimus.
  3. Aušra Str

    Sėklos - Perku / Parduodu

    VALYTOS PUPOS. C2. NUO SĖJOS ATLIEKA 10 TONŲ PUPŲ. JURBARKAS. 865436432.
  4. Aušra Str

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Valytos CAPRI pupos C2 8 654 36432
  5. Sveiki, prašau patarimo ypač iš dirbančių su Stolltech. Noriu palyginti prikabinamus sutikus su u volais 4m noraginį ir 5m diskinį su agromash. Kaina patrauklesnė Stolltech, o kokybė?
  6. Sveiki Amazone cirus 4m turėtojai. Gal parašytumėte atsiliepimus ir priežastis, kodėl rinkotės ją o ne Horsh pronto dc. Ačiū.
  7. Sveiki, patarkite. Neišsirenku sėjamosios tarp: Horsh pronto dc 4m Amazone cirus 4m Vaderstat rapid 4m. Naujos, kainų skirtumas apie 10000 eurų. Traktorius 200 AG. Laukai nuo priesmėlio iki sunkaus molio, plotai nėra dideli. Žemės įdirbimas noraginis skutikas ir plūgas. Visų sėjamūjų įdirbimas diskinis. Lauksiu nuomonių.
  8. Taip, atstovauju Lenkijos įmonę už 600 užskaitomo svorio mėsinius bulius mokančią 1,65, telyčias 1,55 EUR, turint didesnį kiekį gerai įmitusių gyvulių kaina derinama. Teirautis 8 654 36432.
×
×
  • Create New...