Jump to content

Dainius48

Nariai
  • Pranešimai

    526
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Atsakymai kurių autorius Dainius48

  1. Prieš 4 valandas, AGROMAN pranešimas:

    iš kurios jūs planetos? 

    Is tos pacios kaip ir tu. Yra kas visa azota atiduodavo gan anksti ir kelis metus pasiteisindavo tas, nes sausros uzeidavo. Tad ir idomu buvo, ar yra atidavusiu jau visa N. Nes siemet panasu klaida butu buvus visa isbert, kai tiek krituliu paduoda. Bet kazko laukt kaip ir nera ko. Salta, bet auga kazkaip tie ziemkenciai. Kvietrugisi tai is vis. 

  2. prieš 2 minutes , gerasukis pranešimas:

    O kokia hektolito masė po tiek sėjant? Man gaudavosi visada žema, be papildomo trešimo.

    Linas agro kai rekomenduoja set po 6-6,5 mln daigiu seklu, tai man cia didziausia nesamone. Šiemet atveze scorpiona TGM 46 gramai. Smulkios avizos realiai. Pagal savo ukine senesniu metu. Ir jei 6 mln set, gaunasi vos ne 280 kg. Dar daigumas 87, tai realiai 300 set. 

    Savo sena scorpiona sedavau po max 200 kg. Viena kart sejamoji sugedo, uzbaigem seja su 160 kg set. Ir kulta buvo 6 tonos. Po pasverimo, o ne is akies, kad daug byra. Stambios avizos, stambus branduoliai, tai jei tokiu set reiktu pagal rekomendacija 6mln, tai paliai 400kg seklos matyt gautusi. 

    Kas avizas auginat ir tresiat, pabandykit maza norma set. Nustebsit. Plius avizu grūdas stambiausias kuliasi,  o ne kaip pas dauguma i siukskes panasesnes. 

  3. prieš 4 minutes , AGROMAN pranešimas:

    Daug gyvų žolių atrodo nors dabar lėk į kovą su jomis, gal kuo nors iš piguciu reiktų pereit, o vėliau su rimtesniu pralekt.

    Pas mane ir zoles nekukliai zaliuoja. Rudeni nepurksta liko. Trasas is kart po Velyku isbersiu, tai stiebsis kaip ant ausu. 

  4. Planavau karbamido pries seja avizoms paduot, bet gavos, kad salietra nupirkta ir amonio sulfatas. Tad idomu kaip geriau daryt, salietra su sulfatu taipogi pries seja geriau atiduot? Avizu saknys galingos, tai ir gavus daugiau krituliu, manau ir is gilesniu sluoksniu paims azota lengvai. Ir kiek sumoj veiklios medziagos avizoms duodat? 90 daugoka ar normaliai?

  5. Prieš 5 valandas, shkatsas pranešimas:

    Turiu laisvo laiko ir sausa lauka. Galvoju iki velyku paset avizu. Ar teko kam taip anksti set? Zeme 6 laipsniai

    Kazkuriais cia metais geri orai ispuole, dirvos pradziuve, tai avizas pasejau apie kovo 23. Paskiau ir uzsnigo ir pasalo dar, dygo gal 3 sav, jei ne ilgiau. Bet derlius buvo geriausias is visu augintu metu. 

  6. prieš 27 minutes , axe pranešimas:

    Rasiau i nma klausima rastiskai del sito, parase kad jeigu nebuvo deklaruoti kaip krastovaizdzio elementai tai galima naikinti.

    Aisku, dekui. Nebuvau nieko deklaraves. Bet kaip suprantu cia ju paciu prizymeta, kad kaip tinkamas krastovaizdziui elementas, jei noreciau deklaruot. 

    Reiks issipjaut tada ir bus ramu. Nes dabar kringeliais laukas. 

×
×
  • Create New...